aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚύπρου: «Είχα θέσει ως στόχο να επιστρέψω στην Ομόνοια»

Κύπρου: «Είχα θέσει ως στόχο να επιστρέψω στην Ομόνοια»

Mετά την απόκτηση του Λουκά Βύντρα, η Ομόνοια ανακοίνωσε και την απόκτηση του Σάκη Κύπρου. To 2012 και αφού προηγουμένως αγωνίστηκε για μια σεζόν στον Χαλκάνορα με τη μορφή δανεισμού, ο Θεοδόσης Κύπρου αποτέλεσε παρελθόν από την Ομόνοια. Τότε, ο 20χρονος ακραίος επιθετικός κρίθηκε ότι δεν έκανε για την Ομόνοια και του άνοιξαν την πόρτα.

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, ο σύλλογος της Λευκωσίας πλήρωσε ένα σεβαστό ποσό στον Άρη για να φορέσει και πάλι «τριφύλλι» ο 24χρονος πλέον ποδοσφαιριστής. Ο Κύπρου το 2012 διατηρήθηκε στο ρόστερ του Χαλκάνορα από τον οποίο μετακόμισε στην Καλλονή στα μέσα της σεζόν 2013-14.

Εκεί έμεινε μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν (2014-15). Πέρσι εντάχθηκε στο ρόστερ του Άρη, με τον οποίο πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ρίξουν δίχτυα για απόκτησή του αρκετές ομάδες.

Μια απ’ αυτές και η Ομόνοια. Ο Νίκος Νταμπίζας δεν έμεινε ασυγκίνητος από τις πολύ καλές εμφανίσεις του 24χρονου ποδοσφαιριστή. Θέλησε να ενισχύσει περαιτέρω την επιθετική γραμμή της ομάδας του και ο Κύπρου θεωρείται μια ιδανική επιλογή.

Από τη στιγμή που και ο Άρης μείωσε τις αρχικές του απαιτήσεις, άνοιξε ο δρόμος για επιστροφή του Κύπρου στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η συμφωνία Ομόνοιας και Θεοδόση Κύπρου προνοεί συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, γεγονός που φανερώνει πως ο Νταμπίζας επενδύει στο πρόσωπο του 24χρονου επιθετικού. Ποδοσφαιριστής που πέρα από τις θέσεις των εξτρέμ μπορεί να καλύψει και τη θέση του επιθετικού κορυφής.

Αναλυτικά: H Oμόνοια ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του 24χρονου επιθετικού, Θεοδόση Κύπρου, ο οποίος από το 2015 αγωνιζόταν στον Άρη Λεμεσού, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί και στην Σουπερλίγκ με τη φανέλα της Καλλονής.

Ο Θεοδόσης Κύπρου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αναγέννηση Λυθροδόντα και ακολούθως, το 2007 πήρε μετεγγραφή στην Ομόνοια, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2009, σε ηλικία 17 χρόνων.

Την ίδια χρονιά πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας μας, σε αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με αριθμό φανέλας το 99.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας, ο Θεοδόσης Κύπρου επεσήμανε: Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, μετά από πέντε χρόνια, στην Ομόνοια. Είχα θέσει ως στόχο να επιστρέψω στην Ομόνοια και είμαι ικανοποιημένος που τον έχω υλοποιήσει. Είμαι πιο δυνατός, πιο έτοιμος και πιο γεμάτος, για να ανταποκριθώ στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας. Δεν νιώθω πως ήρθα σε μία ξένη, μία νέα ομάδα. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα οικειότητα στην Ομόνοια, κάτι που θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό.

Θέλω να προσφέρω στην Ομόνοια, αυτά που δεν μπόρεσα προηγουμένως. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να έχω επιτυχίες και για να κατακτήσω τίτλους με την ομάδα. Ανυπομονώ να φορέσω ξανά τη φανέλα της Ομόνοιας και να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνέβαλαν στον να ολοκληρωθεί αυτή η μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ