aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚυκλοφόρησε η «Πράσινη Φωνή»

Κυκλοφόρησε η «Πράσινη Φωνή»

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Ομονοιάτικου περιοδικού «ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΩΝΗ». Ζητήστε το από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:

Η Ομόνοια θα βγει στην Ευρώπη! Είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι. Εκτενή ρεπορτάζ και ειδήσεις για τις εξελίξεις στην Ομόνοια  και τη μεγάλη πρόκληση των πλέι οφ με φόντο την έξοδο στην Ευρώπη.

Μπρούνο Νασιμέντο: «Καλούμε τον κόσμο να παραμείνει δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη σειρά αγώνων» – Αποκλειστική συνέντευξη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της Oμόνοιας.

«Δεν χωρούν εμφύλιοι στην Ομόνοια. Είμαστε όλοι αδέρφια!» – Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Γιώργος Τσιελεπής (1967 – 1974) μιλά αποκλειστικά στην «ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΩΝΗ».

Kυριάκος Κέζος (Oμόνοια U13) – Συνέντευξη στην «ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΩΝΗ»: «Δουλεύω σκληρά για να γίνω καλός ποδοσφαιριστής αλλά και καλός άνθρωπος.

Ρεπορτάζ και αναλύσεις για όλα τα τμήματα της Ομόνοιας. Ακόμη, στη νέα έκδοση της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΦΩΝΗΣ» αφίσα με τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Ανδρέα Φιλιώτη!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ