aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΚυκλοφόρησαν τα 400 εισιτήρια για τον τελικό στο «Κίτιον»

Κυκλοφόρησαν τα 400 εισιτήρια για τον τελικό στο «Κίτιον»

Το δεύτερο συνεχόμενο κύπελλο και πέμπτο στην ιστορία της διεκδικεί η ομάδα πετόσφαιρας της Ομόνοιας, στον μεγάλο τελικό απέναντι στον Παφιακό, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017, στην κλειστή αίθουσα «Κίτιον» (20:00).

Οι δύο ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους από 400 εισιτήρια. Οι οπαδοί της Ομόνοιας θα φιλοξενηθούν στην κερκίδα απέναντι από την κεντρική εξέδρα. Η προπώληση έχει αρχίσει. Εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια «Ομόνοια-PrimeTel», ενώ οι φίλοι της Ομόνοιας θα εξυπηρετούνται και από τους ΣΥ.ΦΙ.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ. Μαζί με το εισιτήριο, οι φίλαθλοι της ομάδας θα παραλαμβάνουν στην είσοδο του σταδίου και μια αναμνηστική φανέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ