aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚυκλοφορεί η «ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΩΝΗ»

Κυκλοφορεί η «ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΩΝΗ»

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Ομονοιάτικου περιοδικού «ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΩΝΗ». Ζητήστε το από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:

«1. Κάλπικο το πρωτάθλημα. Εδώ και χρόνια το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει πάρει διαζύγιο από τη δικαιοσύνη και το Fair Play.

2.Ανίερος πόλεμος κατά της Ομόνοιας. Προκλητικότατα οι ιθύνοντες της ΚΟΠ πολεμούν την Ομόνοια και παραχαϊδεύουν τον ΑΠΟΕΛ.

  1. Δηλώσεις του προέδρου της Ομόνοιας, Αντώνη Τζιωνή: «Αίρεται η εμπιστοσύνη μας προς την ηγεσία της ΚΟΠ – Αξιοπιστία μηδέν!»
  • Στόχος τους η οικονομική εξόντωση και η ανακοπή της αγωνιστικής ανόδου της
  • Το Διοικητικό Συμβούλιο επιστρατεύει την πράσινη στρατιά και καλεί μέλη και οπαδούς να είναι έτοιμοι για κινητοποιήσεις
  1. Ανδρέας Χριστοδούλου – Από 4ος τερματοφύλακας επάξια στις βασικές επιλογές του προπονητή της Ομόνοιας – Συνέντευξη στην «ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΩΝΗ»
  2. Κλείτος Ερωτοκρίτου – Συνέντευξη με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας (1975 – 1986)
  • Στα χτυπήματα απαντούσαμε μέσα στο γήπεδο! Αυτό πρέπει να κάνουμε και σήμερα. Να καταφέρνουμε να νικούμε και τους διαιτητές!
  1. Και του λαού ομάδα! Απίστευτη ανταπόκριση για εγγραφή μελών. Ακόμη, στη νέα έκδοση της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΦΩΝΗΣ» αφίσα με τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας  Μπλάτι Τουρέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ