aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚτύπησε την πόρτα της Ομόνοιας για τον Μαρίνο Τζιωνή!

Κτύπησε την πόρτα της Ομόνοιας για τον Μαρίνο Τζιωνή!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο παίκτης-αποκάλυψη της Ομόνοιας στην περσινή σεζόν Μαρίνος Τζιωνής, ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2024, στην τρέχουσα περίοδο βρίσκεται στη… ναφθαλίνη. Δεν συνέχισε απ’ εκεί που έμεινε στην περσινή σεζόν ο 18χρονος άσος, αφού δεν μπορεί να μπει σφήνα ανάμεσα σε παίκτες με εμπειρία και ποιότητα από την οποία ξεχειλίζει η Ομόνοια φέτος στο χώρο του κέντρου.

Ο Τζιωνής, κατέγραψε μόλις τρεις συμμετοχές ως αλλαγή με συνολικό χρόνο 16 λεπτά φέτος και μάλιστα σε αναμετρήσεις δύσκολες στον πρώτο γύρο. Με Νέα Σαλαμίνα (2-0), ΑΕΚ (2-2) και Ανόρθωση (0-0). Για να μπορεί μελλοντικά ο Τζιωνής να διεκδικήσει θέση στη βασική ενδεκάδα της Ομόνοιας χρειάζεται να «καλοψηθεί» και αυτό ίσως επιτευχθεί με παραχώρησή του ποδοσφαιριστή σε κάποια ομάδα με τη μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας «Goal.com.cy», ο Άρης Λεμεσού κτύπησε την πόρτα της Ομόνοιας και ζήτησε να αποκτήσει με υποσχετική τον νεαρό μέσο και περιμένει απάντηση μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Ο Άρης χρειάζεται ενδυνάμωση στο χώρο του κέντρου, στην προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψουν οι πράσινοι στην Α’ Κατηγορία. Άνθρωποι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έχουν άκρως θετική άποψη για τον Τζιωνή και αναμφίβολα αν αποσπάσουν το «ναι» της Ομόνοιας και του παίκτη, αυτό θα χαροποιήσει τους πάντες στο σύλλογο της Λεμεσού.

Σύντομα λοιπόν θα διαφανεί εάν Ομόνοια και Άρης έλθουν σε συμφωνία για δανεισμό του ταλαντούχου άσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ