aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚρίνεται του Χριστοφή

Κρίνεται του Χριστοφή

Το θέλει σαν τρελός ο Δημήτρης Χριστοφή, το δήλωσε και στο «Goal», να είναι «παρών» στον τελικό κυπέλλου κι ας είναι στον πάγκο. Ο τραυματισμός στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έθεσε σε κίνδυνο την παρουσία του στην αποστολή του τελικού, ωστόσο ο Τζίμης το παλεύει και αναμένεται να είναι στις επιλογές του Μιλόγεβιτς.

Φαντάζει δύσκολο να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, όμως ενδέχεται αν κριθεί αναγκαίο να αγωνιστεί έστω ως αλλαγή. Ο διεθνής άσος μπορεί και να χαρακτηριστεί τυχερός στην ατυχία του αφού το διάστρεμμα δεν είναι βαριάς μορφής. Αν οι μέρες που μεσολαβούσαν μέχρι τον τελικό ήταν περισσότερες, τότε ίσως να μπορούσε να λεχθεί και με βεβαιότητα ότι διεκδικούσε και θέση στην ενδεκάδα.

Ωστόσο, ο Τίζμης άρχισε ήδη θεραπεία, νιώθει καλύτερα και στη σημερινή τελευταία προπόνηση ίσως δοκιμάσει να προπονηθεί. Το ιατρικό τιμ έπεσε πάνω του, θέλοντας να τον ετοιμάσει όσο το δυνατό καλύτερα. Σήμερα, λοιπόν, είναι το ναι ή το όχι για τον 27χρονο επιθετικό.

Ο Ανδρέας Δημητρίου, σε χθεσινές του δηλώσεις, παρουσιάστηκε επιφυλακτικός, λέγοντας: «Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε αν θα βρίσκεται στην αποστολή του τελικού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ