aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚρίνεται το μέλλον του Σκέμπρι…

Κρίνεται το μέλλον του Σκέμπρι…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σε σίριαλ εξελίχθηκε η παραμονή ή όχι του Σκέμπρι στην Ομόνοια και ο Νταμπίζας σε συνεργασία με τη διοίκηση, είναι αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος ακόμη και εντός της ημέρας.

Ο Μαλτέζος ενημερώθηκε πως σήμερα θα πρέπει να μεταβεί στο προπονητικό κέντρο που προετοιμάζεται η ομάδα στο Σέφαου της Αυστρίας για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα και είναι συμβατική του υποχρέωση να ακολουθήσει τις οδηγίες του τεχνικού διευθυντή.

Ως γνωστόν, ο ίδιος διεμήνυσε πως επιθυμεί επάνοδό του στις 29 του μήνα κάτι που απορρίφθηκε ασυζητητί. Όπως αφήνουν να νοηθεί από πλευράς διοίκησης, εάν ο Σκέμπρι δεν πάει σήμερα στην Αυστρία, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο αφού βρίσκεται σε διακοπές στην Αμερική, η πόρτα της Ομόνοιας θα κλείσει μια και καλή.

Αμέσως ο Νταμπίζας θα αρχίσει το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής θα έχει και επιπτώσεις αφού διατηρεί συμβόλαιο και η απουσία του θα θεωρηθεί ως αδικαιολόγητη. Ως γνωστόν, για τον Σκέμπρι επέδειξε ενδιαφέρον η Μποαβίστα και όχι μόνο.

Η στάση του Μαλτέζου φανερώνει πως δεν «καίγεται» αφού ξέρει πως θα βρει ομάδα και ίσως με καλύτερες απολαβές. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα το σκηνικό, εκτός κι αν ο Σκέμπρι θελήσει να ζητήσει παράταση μερικών ημερών και γίνει αποδεκτό από την πλευρά της Ομόνοιας.

Εξάλλου, πληροφορίες φέρουν τον τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με κεντρικό αμυντικό. Ακόμη και σήμερα ίσως προκύψει κατάληξη και να ανακοινωθεί κατ’ αρχήν συμφωνία με τον εκλεκτό. Ο «Ντάμπι» καταβάλλει προσπάθεια για άλλη μια μετεγγραφή στόπερ εντός της εβδομάδας αλλά και επιθετικού και επιτελικού μέσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ