aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΚρεάν: «Γι' αυτό προτίμησα τη Νέα Σαλαμίνα, μίλησα και με τον Μποτεάκ…»

Κρεάν: «Γι’ αυτό προτίμησα τη Νέα Σαλαμίνα, μίλησα και με τον Μποτεάκ…»

Δηλώσεις στη γαλλική ιστοσελίδα «Οuest-france.fr» παραχώρησε ο 31χρονος επιθετικός Βανσάν Κρεάν, το πρώτο επίσημο μετεγγραφικό απόκτημα της Νέας Σαλαμίνας, μιλώντας για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Υπέγραψα στην Κύπρο στη Νέα Σαλαμίνα, πάνω από όλα επειδή είναι μια ευκαιρία για την οικογένεια μου. Μόνο η ζωή του ποδοσφαιριστή σου επιτρέπει να ζήσεις τέτοια πράγματα. Δεν φεύγω για τα χρήματα αλήθεια, αλλά για την ευκαιρία. Θα πάρω όλη μου την οικογένεια εκεί. Εκεί δεν νοιάζονται για ηλικίες, βλέπουν μόνο τα στατιστικά. Υπέγραψα για ένα χρόνο στην Κύπρο. Δεν είναι κρυφό, είμαι 31 χρονών και είναι πιο περίπλοκο στη Γαλλία να παίξεις σε ψηλό επίπεδο σε αυτή την ηλικία. Είχα κάποιες επαφές με ομάδες της Ligue2 και πιο κάτω, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζω ως αντίπαλος της Λε Μαν στη Γαλλία», αναφέρει αρχικά ο έμπειρος φορ.

«Τα συμβόλαια που μου πρότειναν η Λε Μαν και η Νέα Σαλαμίνα ήταν ισάξια. Επέλεξα την ευκαιρία να παίξω επιτέλους στο εξωτερικό. Έπαιξε ρόλο και το τάιμινγκ που ήταν ενάντι στην Λε Μαν. Λόγω του κορωνοϊού, είχαν άλλες προτεραιότητες, όπως το να βρουν νέο προπονητή και να δουν αν θα υποβιβαστούν ή όχι, αλλά δεν φταίει ο πρόεδρος», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Είδα ότι ο κυπριακός σύλλογος ήταν ο μοναδικός στο εξωτερικό που ρώτησε για εμένα από τις 4 Ιουνίου. Ήταν σοβαρή πρόταση, ξέρω ότι είδαν πολλά βίντεο μου. Όλα έγιναν μέσα σε μια εβδομάδα. Μετά μου έδωσαν ένα συμβόλαιο και έπρεπε να αποφασίσω μέσα σε 24 ώρες, αλλιώς θα έφευγε η ευκαιρία, γι’ αυτό και λέω για πρόβλημα στο τάιμινγκ με τη Λε Μαν. Αποδέχτηκα το συμβόλαιο, έμαθα πολλά για τη ζώη εκεί από τον Έρικ Μποτεάκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ