aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚράζναρ: «Είμαστε το φαβορί και πρέπει να το επιβεβαιώσουμε στο γήπεδο»

Κράζναρ: «Είμαστε το φαβορί και πρέπει να το επιβεβαιώσουμε στο γήπεδο»

Σε δηλώσεις στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Ομόνοια προχώρησε ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ Νταμίρ Κράζναρ. Ο Κροάτης τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του είναι το φαβορί του ζευγαριού, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το επιβεβαίωσει και εντός του γηπέδου.

Αρχικά είπε: «Έχουμε μπροστά μας έναν εξαιρετικά απαιτητικό αντίπαλο. Η Ομόνοια είναι μια ομάδα η οποία αποτελείται από έμπειρους παίκτες και καθοδηγείται από έναν έμπειρο προπονητή, ο οποίος ξέρει να παίζει για να διαχειριστεί το αποτέλεσμα.

Μετά από την ήττα στο πρωτάθλημα, σκεφτόμαστε μόνο την Ομόνοια. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι επαγγελματίες και σε αυτό το άθλημα οι νίκες και οι ήττες είναι φυσιολογικές. Αναλύσαμε το τι έγινε και ήρθε η ήττα. Στόχος μας ήταν να διατηρήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας υγιείς. Εμπιστεύτηκα αυτούς που έπαιξαν την Παρασκευή. Το πρόβλημα ήταν η προσέγγιση του αγώνα και η ευθύνη ανήκει σε εμένα. Με την Ομόνοια είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το επιβεβαιώσουμε στο γήπεδο».

Για την ρεβάνς που θα διεξαχθεί νωρίς το απόγευμα και την θερμοκρασία που θα υπάρχει: «Δεν θα μιλήσω για την θερμοκρασία και τις συνθήκες που θα υπάρχουν. Η έμφαση στη ζέστη δημιουργεί αντίθετο αποτέλεσμα, δίνει στους παίκτες ένα άλλοθι. Πρέπει να είναι ένα επιπλέον κίνητρο για αυτούς, πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε όλες τις καιρικές συνθήκες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ