aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚρατάει χειροβομβίδα ο Παπασταύρου

Κρατάει χειροβομβίδα ο Παπασταύρου

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΥ ([email protected])

RADIO ACTIVE (ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ 18.00-19.00) ΤΗΛ. 22-744333

Η εξαγορά ενός αγώνα ή ποδοσφαιριστών δεν είναι πρώτη φορά που συζητήθηκε στα ποδοσφαιρικά στέκια. Ακόμη και δημόσια κάποιες φορές ήταν στο μεταίχμιο μεταξύ επίσημης και ανεπίσημης συζήτησης. Ίχνη επίσημης μορφής έπαιρναν ενίοτε και παράπονα παραγόντων στα προσωπικά τους social media χωρίς ωστόσο, ποτέ να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, με την έννοια της λήψης καταγγελίας από μέρους της Ομοσπονδίας ή της Αστυνομίας. Αυτή τη φορά ακούστηκε από μέρους του προέδρου συλλόγου, ότι υπάρχει συγκεκριμένο ποσό για την κατάκτηση πρωταθλήματος ή κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Παπασταύρου: «Δεν θα ξαναπάω στην ΚΟΠ, όλες οι αποφάσεις προσυμφωνημένες»

Η τοποθέτηση του Σταύρου Παπασταύρου είναι πρωτόγνωρη. Εάν υπάρχουν άνθρωποι που είναι σε θέση να καθορίσουν την εξέλιξη ενός πρωταθλήματος προσφέροντας τον τίτλο στην ομάδα που θα πλειοδοτήσει ή τον θεσμό του κυπέλλου μπορώντας να βοηθήσουν στην κατάκτησή του, ε, τότε μιλάμε για πολύ ισχυρή επιρροή και προφανώς για νονούς του ποδοσφαίρου. Στον καθορισμό σε μια σειρά αποτελεσμάτων, γιατί εδώ πρόκειται για συνεχόμενους αγώνες, θα πρέπει η σκοτεινή αυτή ομάδα ανθρώπων που το ελέγχουν να έχουν «πνιγμένους» μέχρι τα μπούνια ανθρώπους της διαιτησίας και μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών. Κυρίως όμως της διαιτησίας, καθώς δεν είναι εύκολο να καθορίσεις μετ’ απαιτήσεων πολλούς αγώνες, διαφόρων ομάδων. Αν ο διαιτητής δεν είναι μέσα, δύσκολα μπορείς να κάνεις δουλειά. Αλλά η αλήθεια είναι πως βάσει των καταγγελιών αυτομάτως φέρονται οι πρώτοι ύποπτοι. Χωρίς να παραγνωρίζω πως καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Παπασταύρου: «Μας πρότειναν να πληρώσουμε για να πάρουμε τίτλο»

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι στοιχεία έχει υπόψη του ο κ. Παπασταύρου, αλλά με τα όσα αποκάλυψε ουσιαστικά τράβηξε τον επικρουστήρα. Πού θα σκάσει η βόμβα στην παρούσα φάση κανείς δεν είναι σε θέση να απαντήσει. Θα είναι στα χέρια του; Θα είναι στα θεμέλια του ποδοσφαίρου; Στο κρησφύγετο της παράγκας αν υπάρχει; Ποιος ξέρει; Το βέβαιο είναι όμως ότι κρατάει τη χειροβομβίδα.

Αν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ψάχνει συμμάχους στην πάταξη της διαφθοράς, βρήκε τον πρώτο πρόθυμο. Στην πορεία μπορεί να βρεθούν και άλλοι. Είναι και η ευκαιρία των ηγετών της ΚΟΠ να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση, ώστε να πάψει όλη αυτή η προκατάληψη να κατατρώει τα σωθικά του ποδοσφαίρου. Ακόμη και αν δεν προκύψει κάτι, και μόνο ότι έγινε προσπάθεια στην εξάλειψη τέτοιων φαινομένων τότε κερδισμένο θα είναι το άθλημα. Αλλά αφού μπήκαν όλοι τους (Πολιτεία, Αστυνομία, ΚΟΠ, Σωματεία) σε αυτό το λούκι, οφείλουν τουλάχιστον να κάνουν μια ειλικρινή προσπάθεια να τιμωρήσουν όλους, όσοι λυμαίνονται με έκνομα μέσα τον χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ