aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚούσουλος: «Θα συνεχίσουμε με όλους τους αντιπάλους με τον ίδιο ρυθμό»

Κούσουλος: «Θα συνεχίσουμε με όλους τους αντιπάλους με τον ίδιο ρυθμό»

Ο Ιωάννης Κούσουλος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου μετά την ιστορική ισοπαλία της Ομόνοιας με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν φοβούνται κανένα αντίπαλο.

Αναλυτικά: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πέρσι κάναμε δυνατό ξεκίνημα, πολύ καλή χρονιά και μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα φέτος και είμαστε εδώ γιατί μας αξίζει. Αγωνιστήκαμε με μία πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν πολύ καλοί στα αμυντικά μας καθήκοντα. Μας αξίζει ο βαθμός, σκοράραμε στην αντεπίθεση και θα συνεχίσουμε με όλους τους αντιπάλους με τον ίδιο ρυθμό και νοοτροπία για το καλύτερο της ομάδας. Δεν θα φοβηθούμε κανένα αντίπαλο και το δείξαμε και στα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μας βοηθά ο προπονητής στο θέμα αυτοπεποίθησης και δεν θα ανοιχτούμε πολύ με τέτοιες ομάδες. Είναι το δικό μας στυλ παιχνιδιού και θα. Xτυπάμε κάθε παιχνίδι. Έπαιξα 15 λεπτά απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Θα προσπαθώ να είμαι έτοιμος για το καλύτερο της ομάδας. Θεωρώ μπορώ και καλύτερα. Θα συνεχίσω να δουλεύω για το καλύτερο της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ