aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚούσουλος: «Λυπηρό, απογοητευτικό, αλλά σημαντικο…»

Κούσουλος: «Λυπηρό, απογοητευτικό, αλλά σημαντικο…»

Δηλώσεις του Γιάννη Κούσουλου φιλοξενεί σήμερα η ιστοσελίδα της Ομόνοιας. Ο φορμαρισμένος μέσος των πρασίνων μίλησε για το ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης με τον Απόλλωνα, μα και για το προηγούμενο με την ΑΕΛ. Επίσης, ανέφερε ότι η ομάδα του δουλεύει σωστά για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θα έχει αρκετές μονομαχίες όπως και στον πρώτο αγώνα πριν λίγες μέρες. Από πλευράς μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Που θα κριθεί ο αγώνας; «Θα είναι δύσκολος αγώνας. Πρέπει να κερδίσουμε τις μονομαχίες, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Καταρχήν είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΛ. Σίγουρα είναι λυπηρό και απογοητευτικό που δεχθήκαμε την ισοφάριση σε αυτό το χρονικό σημείο, όμως ήταν σημαντικός βαθμός. Εμείς βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και τη βελτίωσή μας».

Για τα σερί παιχνίδια: «Δεν είναι καθόλου εύκολο ειδικά όταν έχεις αγώνα κάθε τρεις μέρες. Δουλεύουμε σωστά έτσι ώστε να διαχειριστούμε σωστά το πρόγραμμα με την απαραίτητη ξεκούραση που χρειαζόμαστε».

Για το γεγονός πως είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής σε χρόνο συμμετοχής: «Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό τόσο για τον ατομικό μου συμφέρον αλλά κυρίως γι’ αυτό της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ