aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚούσουλος: «Κλείνουμε τα αφτιά μας, αυτός είναι ο στόχος μας» (vid)

Κούσουλος: «Κλείνουμε τα αφτιά μας, αυτός είναι ο στόχος μας» (vid)

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Γιάννης Κούσουλος σχολιάζει το παιχνίδι με την Πάφο F.C., τις συνθήκες μετά τα τελευταία αποτελέσματα και το πνεύμα που κυριαρχεί στην ομάδα ενόψει της συνέχειας.

Το αρχικό του σχόλιο: «Υπάρχει πίεση στην ομάδα, μετά τα τρία κακά αποτελέσματα. Κλείνουμε τα αφτιά μας, και στόχος της ομάδας είναι να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί. Για να είσαι σε μεγάλη ομάδα υπάρχει πίεση, για να είσαι στην Ομόνοια πρέπει να αντέχεις τη πίεση. Να κερδίσουμε την Πάφο, μετά έχουμε μεγάλο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Στόχος είναι να κερδίσομε και τα δύο. Σίγουρα στα τρία παιχνίδια που χάσαμε, μπορούμε να πάρουμε κάτι περισσότερο, μπορεί να φανήκαμε και λίγο άτυχοι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε».

Για την παρουσία του στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Θεωρώ πως πάλεψε, προσπάθησα για το καλό της ομάδας. Ένιωθα μια χαρά. Στο φιλικό ένιωθα παράξενα, όμως στο επίσημο παιχνίδι ήμουν μια χαρά».

Για την κριτική του κόσμου: «Είναι φυσιολογικό. Ο καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος. Πρέπει να τον κάνουμε να είναι μαζί μας. Ξέρω πως είναι δύσκολο όμως να έρθουν να μας στηρίξουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ