aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚούσουλος: «Καθιέρωση στην Εθνική και μετεγγραφή στο εξωτερικό»

Κούσουλος: «Καθιέρωση στην Εθνική και μετεγγραφή στο εξωτερικό»

Την ετοιμότητα του ιδίου και των υπόλοιπων Κύπριων διεθνών μετέφερε ο Γιάννης Κούσουλος μιλώντας πριν την προπόνηση της Εθνικής Κύπρου, η οποία άρχισε προετοιμασία για τις αναμετρήσεις με Σαν Μαρίνο την Πέμπτη (21/3, 19:00) στο ΓΣΠ και Βέλγιο την Κυριακή (21:45) και πάλι στο στάδιο της πρωτεύουσας.

Ο αμυντικός της Ομόνοιας τόνισε ότι όλοι είναι έτοιμοι για τη διεκδίκηση του ονείρου της συμμετοχής σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, ενώ για τους προσωπικούς του στόχους δήλωσε πως θέλει να καθιερωθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να πάρει μετεγγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το όνειρο συμμετοχής σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης: «Αρχίζει μία νέα διοργάνωση για την Εθνική. Στόχος μας είναι να παίζουμε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, αρχής γενομένης κόντρα στο Σαν Μαρίνο. Αν δεν πιστεύεις δεν προχωράς. Όλοι μαζί ενωμένοι για να καταφέρουμε αυτό που όλοι ονειρευόμαστε».

Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα: «Ο κόσμος είναι μακριά. Εμείς καλούμε τον κόσμο κοντά στην Εθνική για να μας βοηθήσει για το καλύτερο».

Αρκετοί παίκτες πήραν μετεγγραφή μέσω των εμφανίσεων τους με την Εθνική. Ποιος είναι ο δικός σου στόχος: «Στόχος μου εμένα είναι να καθιεωρωθώ στην ενδεκάδα της Εθνικής, στόχος μου και μένα είναι να παίξω στο εξωτερικό. Όσο προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για το καλύτερο».

Για την παρουσία του Σιμόν στον πάγκο: «Είναι μία νέα διοργάνωση και προσπαθούμε για το καλύτερο. Αν δεν είσαι έτοιμος δεν μπορείς να κάνεις κάτι και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για τη νέα διοργάνωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ