aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚούσουλος: «Είναι λογικό κάποιοι να έχουν άγχος...»

Κούσουλος: «Είναι λογικό κάποιοι να έχουν άγχος…»

Τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου στη συνέντευξη Τύπου του Γιόχαν Βάλεμ ενόψει των παιχνιδιών με Μαυροβούνιο και Αζερμπαϊτζάν για το Nations League, εκπροσώπησε ο Γιάννης Κούσουλος, με τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας να αναφέρεται στο νέο ξεκίνημα.

Αναλυτικά οσα δήλωσε: «Είναι μια νέα διοργάνωση, με κάποια νέα παιδιά στην ομάδα. Είμαστε έτοιμοι. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας για να πάρουμε την Εθνική μας όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ξεκινώντας από το Μαυροβούνιο αύριο και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ήταν για όλους πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει με τον κορωνοϊό, όμως όπως είπε και ο προπονητής, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει μέσα από τις 2-3 προπονήσεις που θα κάνουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Ναι, είμαστε δεμένοι. Μπορεί να ήρθαν κάποια νέα παιδιά, αλλά οι περισσότεροι ήμασταν μαζί από πριν. Είναι λογικό κάποιοι να έχουν άγχος στην πρώτη προπόνηση, όμως είμαστε μια οικογένεια και προσπαθήσαμε να τους κάνουμε να νιώσουν άνετα από την πρώτη μέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ