aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚούσουλος: «Είμαστε σε δύσκολη φάση, καταλαβαίνουμε την ευθύνη»

Κούσουλος: «Είμαστε σε δύσκολη φάση, καταλαβαίνουμε την ευθύνη»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας με αφορμή την αυριανή (20:00) αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, παραχώρησε ο Γιάννης Κούσουλος, ο οποίος εξέφρασε την πίστη στην ομάδα παρά τη δύσκολη φάση που βρίσκεται.

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Κούσουλος:

Εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Άρη, πώς το περιμένεις; «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τις οδηγίες του νέου μας προπονητή και εύχομαι ότι θα πάρουμε μια σημαντική νίκη».

Σε ποιους τομείς πρέπει να εστιάσουμε για να πάρουμε το τρίποντο; «Πρώτα θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του νέου μας προπονητή, σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί αμυντικά και να χτίσουμε το παιχνίδι επιθετικά με τον τρόπο του νέου προπονητή».

Είσαι από τους πιο παλιούς παίκτες στο ρόστερ και εκ των αρχηγών. Ποια πρέπει να είναι η αντίδραση τις ομάδας μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα; «Είμαστε σε δύσκολη φάση, όμως πιστεύουμε στην ομάδα μας, προσπαθούμε και ευχόμαστε όλοι μαζί ν’ αλλάξουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε».

Ο κόσμος περιμένει αντίδραση από την ομάδα. Ποιο είναι το μήνυμά σου στον κόσμο; «Καταλαβαίνουμε την ευθύνη και θέλω να πω στον κόσμο ότι θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση γιατί δεν αρμόζει ούτε στην ομάδα, ούτε στον κόσμο μας, ούτε σε κανένα».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ