aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚούσουλος: «Δεν θα φοβηθούμε κανένα, μπορούμε για ομίλους»

Κούσουλος: «Δεν θα φοβηθούμε κανένα, μπορούμε για ομίλους»

Πανευτυχής για την πρόκριση της Ομόνοιας στον γ’ προκριματικό γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο Γιάννης Κούσουλος. Ο αρχηγός των πρασίνων μίλησε στο γραφείο Τύπου του «τριφυλλιού» για την σπουδαία επιτυχία στη Βαρσοβία και έστειλε σύνθημα πρόκρισης στους ομίλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, είναι μεγάλο βήμα για εμάς. Δεν θα φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Βήμα-βήμα μπορούμε να μπούμε στους ομίλους. Συγχαρητήρια σε όλους».

Πόσο πιστεύατε στην πρόκριση; «100%. Είπαμε δεν θα φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Θα έρθουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και τα καταφέραμε».

Ποιο ήταν το κλειδί της πρόκρισης: «Να μην φοβηθούμε. Ήρθαμε, κάναμε το παιχνίδι μας και είπαμε ότι δεν θα φοβηθούμε κανένα. Βήμα – βήμα μπορούμε να πάμε πολύ ψηλά. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να δίνουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό και κάναμε σήμερα (σ.σ. χθες)».

Πλέον, ακολουθεί το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα την Κυριακή: «Αυτή τη στιγμή θα ξεκουραστούμε και θα σκεφτούμε το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ