Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚορυφαίος προπονητής Απριλίου ο Μπεργκ

Κορυφαίος προπονητής Απριλίου ο Μπεργκ

Ως ο καλύτερος προπονητής Απριλίου, αναδείχθηκε ο Νορβηγός τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Προπονητών, αναφέρει ότι, «ο Χένινγκ Μπεργκ, συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία και βραβεύεται ως ο καλύτερος προπονητής του μήνα, όπως αναδείχθηκε μέσα από την ψήφο των συναδέλφων του.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον κ. Berg, καθώς και στην OMONOIA FC, με ευχές για καλή συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ανάδειξή του μέσα από την ψήφο των συναδέλφων προσδίδει ιδιαίτερη αξία στη διάκριση, αναδεικνύοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση που χαίρει στον χώρο.

Ο θεσμός του «Προπονητή του Μήνα», που υλοποιείται από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κύπρου, συνεχίζει να επιβραβεύει την αφοσίωση, τη συνέπεια και το έργο των μελών μας στα γήπεδα.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα Σωματεία για τη στήριξή τους, καθώς και όλους τους προπονητές που συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία.

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην Cablenet Sports σταθερό και πολύτιμο χορηγό του θεσμού».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ