aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Κορυφαίοι παίχτες του γηπέδου οι κομάντο Νικολάου και Δημητριάδης»

«Κορυφαίοι παίχτες του γηπέδου οι κομάντο Νικολάου και Δημητριάδης»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέα Δημητρίου μετά το τέλος του ντέρμπι. Ο Δημητρίου εξέφρασε πάρα πολύ έντονα για τη διαιτησία του Γιώργου Νικολάου και του βοηθού, Μάριου Δημητριάδη, τους χαρακτήρισε «κομάντο» και τόνισε πως ο αγώνας ήταν ένα μεγάλο φιάσκο΄

Αναλυτικά: «Δεν χρειάζονται ερωτήσεις για αυτό το παιχνίδι. Τι να πούμε; Ένα παιχνίδι φιάσκο, ακόμα ένα φιάσκο. Τι αγωνιστική ανάλυση να κάνουμε. Οφείλουν όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να ξέρουν τους κανονισμούς. Όχι μόνο οι διαιτητές. Όταν υπάρχει πρόθεση από τον ποδοσφαιριστή να παίξει μπάλα, είναι πέναλτι, αλλά κίτρινη κάρτα.

Προκαλούμε τους πάντες να το ψάξουν. Αντιλαμβάνεστε πως αυτή η φάση κατάστρεψε το παιχνίδι, αλλιώς θα παιζόταν το παιχνίδι. Στο δεύτερο γκολ ο Ντε Καμάργκο κτυπά στο πρόσωπο τον Παναγή. Το τρίτο γκολ ήταν οφσάιντ. Τι να σχολιάσουμε αγωνιστικά. Με έκπληξη ακούμε για έξυπνες τακτικές, μα μιλάμε σοβαρά; Αν εννοούν έξυπνη τακτική αυτό που φώναζε και ο Απόλλωνας και φωνάζουν όλες οι ομάδες ναι.

nikolaou-dimitriadis

Μπήκαμε δυνατά στο γήπεδο, χάσαμε μια ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται, χάσαμε αντεπίθεση 3 με 1 και μετά μια φάση φιάσκο. Ακολούθησαν κι άλλες φάσεις για σεμινάρια. Την ίδια ώρα παιζόταν και κλάσικο στην Ισπανία. Στην Ισπανία δεν θα ζήσουν ποτέ τέτοιες μεγάλες στιγμές.

Είναι τόσο κακό να μείνει αυτή η ομάδα πίσω; Τι την κρατάμε εκεί με το ζόρι; Έχει ποιότητα, έχει καλούς παίκτες μπορεί να επανέλθει και μόνη της. Οι κορυφαίοι παίκτες του γηπέδου είναι εκεί δίπλα μας ο κ. Νικολάου και ο κ. Δημητριάδης, κομάντο και θα ανταμειφθούν.

Αυτό το ματς για μας δεν έγινε ποτέ. Παίχτηκαν 16 λεπτά. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας και του λέμε πως τα δικά μας λάθη θα τα δούμε. Ούτε εμείς μείναμε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που αντιδράσαμε. Θα δούμε και τα δικά μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που άντεξε να δει το ματς ως το τέλος και δεν παρεκτράπηκε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ