aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΚορέια σε Τιάγκο: «Αυτή θα είναι μόνο η αρχή»

Κορέια σε Τιάγκο: «Αυτή θα είναι μόνο η αρχή»

Η μετεγγραφή του Τιάγκο Φερέιρα έκλεισε θετικά για την Ομόνοια, δεν ισχύει όμως το ίδιο με την περίπτωση του Άντερσον Κορέια, τον οποίο θέλει να αποκτήσει το «τριφύλλι» αλλά ακόμη να προκύψει οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός φουλ μπακ θέλει σαν τρελός να πάει στους «πράσινους», όμως το συμβόλαιο που διατηρεί με τους «ερυθρόλευκους» δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό προς το παρόν αρκέστηκε στο να σχολιάσει τη μετεγγραφή του τέως συμπαίκτη του. «Σου αξίζει αδελφέ. Να ξέρεις ότι αυτή θα είναι μόνο η αρχή. Ξέρω ότι θα κάνεις ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Ο Θεός να σε ευλογεί».

Θυμίζουμε ότι όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy», το ποσό το οποίο πρότεινε η Ομόνοια για να κάνει δικό της τον Άντερσον Κορέια, είναι 75.000 ευρώ, ενός έμψυχου ανταλλάγματος και έσοδα από φιλικό αγώνα, με την προσφυγική ομάδα να απαντά αρνητικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ