aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚόπιτς: «Ψυχολογία… σ’ αυτήν κτίσαμε για να κερδίσουμε την Ομόνοια»

Κόπιτς: «Ψυχολογία… σ’ αυτήν κτίσαμε για να κερδίσουμε την Ομόνοια»

Ικανοποιημένος, προσγειωμένος και υπομονετικός παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Πάφος FC Ζέλικο Κόπιτς, μετά την πολύ σημαντική νίκη με 4-2 επί της Ομόνοιας στο ΓΣΠ.

Διαβάστε επίσης: «Να μην είναι θυμωμένοι με τους παίκτες, αλλά με τον Άνχελ Γκόμεθ»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κόπιτς: «Είχαμε αναλύσει αρκετά καλά την Ομόνοια και είχαμε αρκετά καλό πλάνο στην τακτική μας. Ήταν και πολύ δύσκολο ψυχολογικά για μας καθώς είχαμε μόλις έναν βαθμό και δεν ήταν εύκολο να έρθουμε εδώ και να κάνουμε καλό ματς. Είχαμε καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και στην αρχή του δεύτερου, και για μένα είναι πολύ σημαντικό που πιστέψαμε πως μπορούμε για κάτι καλύτερο παρότι βρεθήκαμε πίσω με 0-2 στο σκορ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και συγχαρητήρια. Κτίσαμε πολύ στην προετοιμασία στον τομέα της ψυχολογίας και ύστερα στο πώς να κερδίσουμε το ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε ψυχολογικά και να είμαστε πιο σωστοί τακτικά στα ματς. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα προχωράμε στοχεύοντας στο βαθμολογικό όφελος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ