aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚόπιτς: «Αν πας καλά θα σε στηρίξουν, αν όχι θα υπάρξει γκρίνια»

Κόπιτς: «Αν πας καλά θα σε στηρίξουν, αν όχι θα υπάρξει γκρίνια»

Γέλασαν και τα… μουστάκια του προπονητή της Πάφος FC Ζέλικο Κοπιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ομόνοια στο «Στέλιος Κυριακίδης». Και δικαιολογημένα ο Κροάτης τεχνικός ήταν χαρούμενος, καθώς είδε την ομάδα του να κερδίζει δύσκολα έναν δυνατό αντίπαλο και να επιστρέφει στις επιτυχίες μετά από αυτήν στην πρεμιέρα και μετά από τρεις σερί ήττες.

«Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν αρκετές δύσκολες για μας. Μετά το ματς με την Ανόρθωση έπρεπε να προβούμε σε σημαντικές αποφάσεις και να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Ελέγξαμε τα πάντα, αποφασίσαμε να αλλάξουμε το σύστημα και την τακτική μας. Ξέραμε ότι η Ομόνοια ξεκίνησε καλά τη σεζόν με καλές εμφανίσεις. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν δίνεις τα πάντα περιμένεις να έχεις ανταπόδοση, όταν δεν τα δίνεις τότε δεν περιμένεις κάτι. Μετά από τόσο κόπο και προετοιμασία, πετύχαμε αυτή τη νίκη», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Και η διοίκηση και οι οπαδοί μας. Έχουμε ποιότητα και σαν προπονητικό τιμ και σαν ομάδα. Το μήνυμα στους οπαδούς είναι πάντα το ίδιο. Θα δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο. Αν πας καλά θα σε στηρίξουν, αν όχι θα υπάρξει γκρίνια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Μετά από σχετική ερώτηση, ο προπονητής της Πάφος FC απάντησε: «Στα βιογραφικά είναι άλλο πράγμα η ποιότητα και άλλο τι θα δείξεις στον αγωνιστικό χώρο. Κάθε παίκτης που ήρθε την τελευταία στιγμή χρειάζεται τον χρόνο του. Οι προσδοκίες είναι να κοιτάμε πάντα το επόμενο παιχνίδι, να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ο Μπεριγκόρντ θα επιστρέψει σε περίπου 1-1,5 μήνα, ενώ για τον Τόρες περιμέναμε ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα για να τον έχουμε μαζί μας, δεν το ξεπέρασε όμως ευελπιστούμε ότι θα προλάβει το επόμενο ματς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ