aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚόουτς έχεις μεγάλο «πρόβλημα»

Κόουτς έχεις μεγάλο «πρόβλημα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα πως θα εξελιχθεί η νέα σεζόν για την Ομόνοια και πόσο ποιοτικές είναι οι μετεγγραφές που έγιναν. Σε θεωρητικό επίπεδο και με εικόνα από τα 3 φιλικά στην Πολωνία κάποιοι δείχνουν πως πραγματικά θα κάνουν τη διαφορά. Ή τουλάχιστον θα είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από το περσινό ρόστερ του «τριφυλλιού».

Ήδη ο Λόπες άρχισε να… πυροβολεί (3 γκολ), ο Κανού εξελίσσεται σε ηγέτη στη μεσαία γραμμή και ο Ματ συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρσι. Και ακόμη δεν έχουμε δεν τον Ζαΐλσον, τον Σοάρες (αγωνίστηκε μόνο 45 λεπτά), τον Μαντούρο και υπολείπεται ακόμη μία προσθήκη.

Στο σαββατιάτικο φιλικό με τον Ολυμπιακό θα έχουμε ενώπιόν μας ακόμη μεγαλύτερο δείγμα γραφής από την Ομόνοια του Πάμπου Χριστοδούλου, ο οποίος στις σημερινές δηλώσεις του στάθηκε στον μεγάλο ανταγωνισμό που θα υπάρχει φέτος για μία θέση στην ενδεκάδα. «Θα γίνονται μάχες και στον τομέα τον δικό μου και είναι κάτι που έλειπε από την Ομόνοια. Εκτός από καλοί παίχτες, ήρθαν στην ομάδα και πολύ καλά παιδιά», το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Από τα φιλικά στην Πολωνία κάποιοι ποδοσφαιριστές έδειξαν πως έχουν ήδη πάρει τη φανέλα βασικού στο «σπίτι» τους, όμως υπάρχουν θέσεις που θα γίνει «πόλεμος», κυρίως όσον αφορά στην επίθεση και στα άκρα. Εκεί που υπάρχει (φυσικά) ο Χριστοφή, ο Γκονσάλες, ο Αντόνια, ο Λόπες, Κύπρου και ο Αζίζ. Επίσης, στη μεσαία γραμμή υπάρχουν οι Μαντούρο, Σοάρες, Κανού, Κατελάρης, Τουρέ και Μπρέεφελντ. Δείγμα του πόσο «γεμάτη» είναι η ομάδα και πόσο μεγάλο «πρόβλημα» θα έχει ο Πάμπος αν όλοι αυτοί μπουν φουριόζοι στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ