aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚόντρα στις προβλέψεις, παλεύει για τον ΑΠΟΕΛ

Κόντρα στις προβλέψεις, παλεύει για τον ΑΠΟΕΛ

Στις 15 Οκτωβρίου η Ομόνοια αναμετρήθηκε εκτός έδρας με τον Ερμή, από τον οποίο ηττήθηκε (1-2). Στο συγκεκριμένο ματς, ο Κωνσταντίνος Παναγή τραυματίστηκε στον ώμο στη φάση του πρώτου γκολ του Ερμή, νωρίς στο παιχνίδι, μόλις στο 14 λεπτό και αντικαταστάθηκε. Αφού πέρασε από εξετάσεις, η επίσημη ενημέρωση έκανε λόγο για μερική ρήξη τένοντα στον δεξί ώμο και το διάστημα απουσίας του εκτιμήθηκε περίπου στις έξι εβδομάδες.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας φαίνεται πως είναι ορατό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δράση στον μήνα και να προλάβει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στις 17 Νοεμβρίου. Παρόλο που αρχές της προσεχούς εβδομάδας θα μπορούν να λεχθούν περισσότερα, ο διεθνής κίπερ δίνει μάχη με τον χρόνο για να είναι έτοιμος στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Η βελτίωση που έχει παρουσιάσει είναι αισθητή, πέρα των προσδοκιών, ανεβάζει ρυθμό καθημερινά και οι πιθανότητες να προλάβει το ματς της 17ης Νοεμβρίου είναι αρκετά καλές. Είτε αυτός είτε ο Χριστοδούλου θα υπερασπιστούν την εστία της Ομόνοιας αφού στο πρόσωπο του Πιτ Φελτχούιζεν, μετά και την παρουσία του στο ματς με τον Άρη, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη του Πάμπου Χριστοδούλου.

Όσον αφορά στους Μπόρχα Εκίθα και Χέντβιχες Μαντούρο, προπονούνται κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Μάλιστα, θέτουν και υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα, παρόλο που ο πρώτος ακόμη να αγωνιστεί σε επίσημο ματς και ταλαιπωρήθηκε από μυϊκούς τραυματισμούς. Ο Φάνος Κατελάρης, που είναι με την Εθνική, αντιμετωπίζει μικροενοχλήσεις και το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό ματς με τη Γεωργία, ωστόσο μέχρι την επόμενη Παρασκευή αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ