aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κολοβός: «Θα το κάνω όποτε μου ζητηθεί»

Στη σημασία της «ανατροπής» της Εθνικής κόντρα στη Βοσνία, παρά στο άσχημο ξεκίνημα στάθηκε ο Δημήτρης Κολοβός της Ομόνοιας μετά το 2-2 στη Βοσνία. Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος τόνισε πως είναι ιδανικό για τον ίδιο που σκόραρε και πήρε θετικό αποτέλεσμα η ομάδα, ενώ χαρακτήρισε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και πως θα δίνει το 100% όταν αγωνίζεται με το εθνόσημο, ενώ θεωρεί πως υπάρχει ταλέντο. 

Αναλυτικά: 

Το παιχνίδι: «Δεν μπήκαμε καλά. Οι Βόσνιοι μπήκαν πιο καλά. Μας έπιασαν στον ύπνο. Κρατάμε, όμως, ότι γυρίσαμε το παιχνίδι».

Το γκολ του και η Εθνική: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και συνδυάστηκε με ένα καλό αποτέλεσμα αυτό. Για κάθε παίκτη είναι μεγάλο κατόρθωμα να φοράει το εθνόσημο. Πάντα θα δίνω το 100%. Θα το κάνω όποτε μου ζητηθεί».

Την ισοπαλία, τη σημασία της και το οικογενειακό κλίμα: «Σίγουρα, είναι σημαντική. Νομίζω ότι είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε οικογένεια και είναι σημαντικός ο βαθμός, διότι έχουμε ταλέντο και είμαστε μία καλή ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ