aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚολοβός: «O Αναστασίου με ήθελε πάρα πολύ, θα δώσω και τη ψυχή μου...»

Κολοβός: «O Αναστασίου με ήθελε πάρα πολύ, θα δώσω και τη ψυχή μου…»

Το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας για τη μετινή χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, Δημήτρης Κολοβός, μίλησε στο OFC TV (επίσημο κανάλι του της ομάδας στο YouTube), με αφορμή τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη.

Μιλάει για όλα όσα νιώθει που είναι πλέον παίκτης της Ομόνοιας, για τον Γιάννη Αναστασίου που τον επέλεξε, τους στόχους που έχει θέσει και την προοπτική για το μέλλον και άλλα πολλά.

«Eίμαι πολύ χαρούμενος διότι μέσω της Ομόνοιας θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου. Πιστεύω πως είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και θα με βοηθήσει να έλθω ξανά στο επίπεδο που ήμουν. Μίλησα με τον κόουτς, μού είπε ότι με ήθελε πάρα πολύ. Μου εξήγησε πολλά για το κλαμπ, για τα απ’ έξω, τα τριγύρω, αποφάσισα ότι είναι ένα πολύ καλό βήμα για μένα και έτσι αποφάσια γιατί είναι πολύ καλό για την καριέρα μου», είπε αρχικά.

«Είμαι έτοιμος. Έχω, μάθει να αγωνίζομαι σε αγώνες που θέλουμε τη νίκη, είναι κάτι που μου αρέσει και από μεριάς μου θα κάνω τα πάντα για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Από τη στιγμή που ο καθένας μπορεί να δίνει το εκατό τοις εκατό, θα μπορούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι όπως αρμόζει στην ομάδα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Σίγουρα πήρα τις εμπειρίες μου από το εξωτερικό. Είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, παίζουν διαφορετικά, διαφορετικό στυλ και νοοτροπία, όλα είναι διαφορετικά συγκριτικά απ’ ότι στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος που γύρισα. Θέλω να αγωνιστώ και στο πρωτάθλημα της Κύπρου, να δώσω τα πάντα για την Ομόνοια και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Θεωρώ πως είμαι έτοιμος».

Καταληκτικά είπε: «Πιστεύω πως κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι έτοιμος για κάθε είδους καταστάσεις. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω το μυαλό μου από δω και στο εξής στην ομάδα, πως θα είμαι πιο καλά προπονημένος για να μπορέσω να μπω κατευθείαν στην ομάδα και να δώσω το εκατό τοις εκατό. Ο κόσμος να περιμένει ότι θα δίνω και τη ψυχή μου για την ομάδα από το πρώτο παιχνίδι κι από το πρώτο λεπτό».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ