aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Κόκκινο» στην Ομόνοια από την ΚΟΠ μέσω διατάγματος του Υπουργείου Υγείας

«Κόκκινο» στην Ομόνοια από την ΚΟΠ μέσω διατάγματος του Υπουργείου Υγείας

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΚΟΠ στο αίτημα της Ομόνοιας για παρουσία φιλάθλων της που κατοικούν στην επαρχία Λάρνακας και Αμμοχώστου στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τον Εθνικό στο Δασάκι την Κυριακή. Η Ομοσπονδία μετά από επιστολή της Ομόνοιας απάντησε στους πράσινους με το σχετικό απόσπασμα από διάταγμα του Υπουργείου Υγείας.

Η ενημέρωση της Ομόνοιας

Όσο αφορά τα εισιτήρια για τους φιλάθλους μας στον αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό Άχνας, παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό απόσπασμα από διάταγμα του Υπουργείου Υγείας ημερομηνίας 13 Οκτωβρίου 2020, το οποίο μας έχει αποστείλει η ΚΟΠ μετά από επιστολή μας:

“Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι απαγορεύεται η έκδοση και η πώληση εισιτηρίων στους φιλάθλους των οποίων η ομάδα έχει την έδρα της στην Επαρχία Λευκωσίας και Λεμεσού και θα αγωνιστεί εκτός έδρας σε άλλη επαρχία.

Για παράδειγμα, εάν μια ομάδα με έδρα την Επαρχία Λευκωσίας αγωνίζεται με ομάδα της Επαρχίας Αμμοχώστου, σε γήπεδο της Επαρχίας Αμμοχώστου, δεν επιτρέπεται να δοθούν εισιτήρια για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας”.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το διάταγμα, δυστυχώς δεν είναι δυνατό να δοθούν εισιτήρια για τον κόσμο μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ