aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚοινή ανακοίνωση συνδέσμων Ομόνοιας: «Γνωρίζουμε γιατί είμαστε εκτός ΓΣΠ»

Κοινή ανακοίνωση συνδέσμων Ομόνοιας: «Γνωρίζουμε γιατί είμαστε εκτός ΓΣΠ»

Κοινή ανακοίνωση από τους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας, που κάνουν αναφορά στο Δασάκι της Άχνας που θα είναι η έδρα της για τις εγχώριες διοργανώσεις. Αναλυτικά:

«Το απαιτήσαμε και σας διαβεβαιώσαμε να μην κάνουμε βήμα πίσω. Ακόμη και τώρα, με έδρα μας το Δασάκι της Άχνας κάτι που οφείλουμε να ομολογήσουμε δεν αναμέναμε, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ. Δε γνωρίζουμε τους λόγους για την επιλογή του γηπέδου, ούτε μπορούμε να τους αντιληφθούμε. Γνωρίζουμε τους λόγους όμως που μας οδήγησαν στην έξοδο από το ΓΣΠ και μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους.

Δεν πρόκειται να επεκταθούμε περισσότερο για τις αδικίες που δεχόμασταν για δεκαετίες στο ΓΣΠ, τις αδικαιολόγητες χρεώσεις, τις ευνοϊκές παραχωρήσεις καντινών και άλλων χώρων σε συγκεκριμένης ομάδας παράγοντες. Παρόλα αυτά οφείλουμε να αναφέρουμε ότι οι αρμόδιοι φορείς για ακόμη μία φορά μας αντιμετώπισαν με ιδεολογικές αγκυλώσεις.

Ενημερώνουμε τον κόσμο της Ομόνοιας πως έχουμε διευθετήσει συνάντηση με την Ομόνοια για να μας ενημερώσουν για όσα έχουν διαδραματιστεί και όσα προγραμματίζονται σχετικά με το θέμα του γηπέδου. Οφείλουμε να ενημερώσουμε πως η Ομόνοια με δική της πρωτοβουλία μας είχε ενημερώσει για τα εμπόδια που θα αντιμετώπιζε σ’ αυτό το θέμα και είχε ζητήσει τις απόψεις του κάθε συνδέσμου ξεχωριστά.

Θέλουμε να αναφερθούμε στους φίλους της Ομόνοιας αλλά και στα μέλη μας που διαφωνούν με την απόφαση αυτή πως είναι απόλυτα αποδεκτή και κατανοητή η διαφωνία τους για την επιλογή του γηπέδου. Δεν πρόκειται όμως να μας διχάσει ο πόλεμος και η αδικία που δεχόμαστε εδώ και χρόνια. Να παραμείνουμε ενωμένοι και να αντέξουμε, υποφέραμε και σε χειρότερες συνθήκες.

Από εκεί και πέρα δεν έχουμε παρά να υποσχεθούμε πως το κάθε γήπεδο που θα παίζει η Ομόνοια θα είναι ΕΔΡΑ μας. Το οφείλουμε στην ιστορία μας, το οφείλουμε ως απάντηση σε όλους αυτούς που μας θεωρούσαν κοροΐδα. Ούτε συμβιβασμούς, ούτε εκβιασμούς ανεχόμαστε. Απλά από τα σήμερα δηλώνουμε ότι κάθε εβδομάδα έχει εκδρομή.

Εκδρομή στην έδρα μας, εκδρομή και στα εκτός. Ατέλειωτες εκδρομές…
Γεννηθήκαμε για να υπηρετήσουμε τη μεγάλη ιδέα της Ομόνοιας, ΠΕΡΗΦΑΝΑ συνεχίζουμε σε αντίξοες συνθήκες που ανέκαθεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε.

Κλείνοντας ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το Super Cup να βαφτεί ΠΡΑΣΙΝΟ, γιατί αυτές οι αντιξοότητες μας βρίσκουν πιο δυνατούς. Γιατί οι ιθύνοντες του γσπ οφείλουν να αντικρύσουν τι έχουν χάσει.

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics
ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού
ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας
ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς
Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας
Κοκκινοχώρια Crew
ΣΥ.ΦΙ. Πάφου
ΣΥ.ΦΙ. Μεγάλης Βρετανίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ