aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚλωναρίδης μέχρι τέλους!

Κλωναρίδης μέχρι τέλους!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Νίκος Νταμπίζας δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Βίκτωρ Κλωναρίδη. Γι’ αυτό άλλωστε δεν έχει ακόμη προχωρήσει στην προσθήκη ποδοσφαιριστή για την επιθετική γραμμή.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας το παλεύει, με στόχο να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας τον 24χρονο επιθετικό. Ο τεχνικός διευθυντής πιστεύει πολύ στον Βέλγο-έλληνα ποδοσφαιριστή και φαίνεται διατεθειμένος να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια.

Παρόλο που χθεσινό δημοσίευμα έφερε τον Κλωναρίδη να μην ικανοποιείται από την προσφορά της Ομόνοιας, εκφράζεται η πίστη πως στο τέλος με καλή διάθεση θα βρεθεί η «χρυσή» τομή και ο ποδοσφαιριστής θα καταλήξει από το ελληνικό στο κυπριακό «τριφύλλι».

Εξάλλου, άλλο δημοσίευμα στην Ελλάδα έκανε λόγο πως, ο Παναθηναϊκός έκανε νέα πρόταση ανανέωσης στον Βίκτωρ Κλωναρίδη, με μικρή αύξηση των αποδοχών του, ωστόσο ποδοσφαιριστής παραμένει αρνητικός. Θεωρεί πως δεν παίρνει τις ευκαιρίες που του αναλογούν και θέλει να αποχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ