aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚλέιτον: «Με σημαδεύουν όλα όσα είδα, πρέπει να προσέχουμε»

Κλέιτον: «Με σημαδεύουν όλα όσα είδα, πρέπει να προσέχουμε»

Ο Σίλβα Κλέιτον παραχώρησε νέες δηλώσεις αναφορικά με το τραγικό πολύνεκρο δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας. Αυτή τη φορά, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ομόνοιας μίλησε στο Sportdog.gr.

«Σταμάτησα εκεί γιατί ήθελα να πάω τουαλέτα. Είδα φωτιά και έναν άνθρωπο να τρέχει πανικοβλημένος πάνω κάτω. Πλησίασα ήρεμος κοντά του και τον ερώτησα, αν χρειαζόταν βοήθεια και κάποιον πυροσβεστήρα. Δεν ήξερα τι ακριβώς είχε συμβεί. “Τι να μου φέρεις, εκεί μέσα είναι η οικογένειά μου”, αποκρίθηκε. Εγώ σταμάτησα. Πέρασαν και άλλα αυτοκίνητα από το σημείο, αλλά κανείς δεν πρόσφερε βοήθεια. Έτσι και αλλιώς όμως κανείς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Ήταν αδύνατο».

Εδώ και ημέρες ακούγονταν διάφορα για το Audi R8 και τις υποψίες για κόντρες με τη μοιραία Porsche, τις οποίες δημιούργησε ο χαροκαμένος πατέρας σε δηλώσεις του. Αλήθεια πώς βρήκε η αστυνομία τον Κλέιτον; Από τις κάμερες στην εθνική οδό; «Όχι. Είχε έρθει η αστυνομία, ρώτησε, πήρε κατάθεση και εγώ συνέχισα τον δρόμο μου. Ο άνθρωπος έκανε μια άτυχη δήλωση. Τον καταλαβαίνω, ήταν μέσα στον πόνο του».

Κληθείς να περιγράψει τα συναισθήματα που του δημιουργήθηκαν στο άκουσμα ότι στα συντρίμμια κάηκε μία οικογένεια συγκινήθηκε: «Είμαι πατέρας και εγώ. Πήγαινα να δω το παιδί μου στη Λάρισα. Επειδή αγωνίζομαι στην Κύπρο δεν έχω πολλές ευκαιρίες για να τον επισκέπτομαι. Δεν μπορούσε να μη με επηρεάσει ψυχολογικά όλο αυτό το σκηνικό. Έβλεπα τα παιχνίδια του αδικοχαμένου παιδιού και αυτοκινητάκια διάσπαρτα στο δρόμο. Και μόνο η εικόνα σε σημαδεύει».

Κλείνοντας την επικοινωνία ο Σίλβα Κλέιτον μοιράστηκε τις σκέψεις του που έκανε οδηγώντας προς τη Λάρισα, μετά απ’ όσα είδε: «Δε με κυρίευσε φόβος. Απλά σκεφτόμουν διάφορα πράγματα στον δρόμο. Ότι πάντα πρέπει να προσέχουμε. Πιστεύω, όμως, πολύ στη στιγμή. Ο άνθρωπος αυτός (σ.σ. Υπάτιος Πατμανόγλου) τα έκανε όλα σωστά. Πάρκαρε σε ασφαλές μέρος και πήγε να κάνει την ανάγκη του. Αλλά ήρθε η άτυχη στιγμή και ξεκληρίστηκε η οικογένειά του».

Διαβάστε επίσης:

Περιζήτητος ο Σίλβα Κλέιτον

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ