Τα τυπικά έχουν απομείνει για την μετεγγραφή του Νταβίδ Ραμίρες στην Σαμπρίσα. Ο Κοσταρικανός επιθετικός που αποχωρεί από την Ομόνοια θα επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της πρώην ομάδας του, στην οποία θήτευσε δύο φορές. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της Σαμπρίσα, Εβαρίστο Κορονάντο σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ της χώρας ανέφερε πως όλα έχουν διευθετηθεί και απομένει μόνο η υπογραφή του ποδοσφαιριστή.
«Η μετεγγραφή είναι στο 70-80% για να ολοκληρωθεί. Είναι σημαντικό γιατί χθες ήμασταν στο 10%. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ενημερωθήκαμε από την Ομόνοια ότι αποδέχθηκε την προσφορά μας. Μπορώ να σας πω ότι το μόνο πράγμα που λείπει είναι η υπογραφή του ποδοσφαιριστή και όλα τα άλλα είναι έτοιμα», ανέφερε σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο του Σάντα Μαρία ο Κορονάντο.
Η μετεγγραφική περίοδος στην Κόστα Ρίκα έληξε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, όμως η Σαμπρίσα θα κάνει χρήση ενός ειδικού όρου που δίνει το δικαίωμα για μετεγγραφής σε διάστημα 10 εργάσιμων ημερών από τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου.