aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚλείνει τον κύκλο των φιλικών στην Πολωνία

Κλείνει τον κύκλο των φιλικών στην Πολωνία

Τέταρτο και τελευταίο φιλικό στην Πολωνία, το απόγευμα, για την Ομόνοια. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου θα αναμετρηθεί με τη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν (τερμάτισε 9η στην περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα Πολωνίας).

Ο αγώνας θα γίνει και πάλι στις εγκαταστάσεις του «Ρέμες» και θ’ αρχίσει στις 17:00, ώρα Κύπρου. Όπως ενημέρωσε η Ομόνοια, το φιλικό θα προβληθεί δωρεάν μέσω live streaming στον λογαριασμό του σωματείου στο Facebook, και είναι προσφορά του Ομόνοια Premium.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα έχει άλλη μια ευκαιρία να καταλήξει σε χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που έγινε σε διάστημα πέντε βδομάδων, σε Κύπρο και Πολωνία. Αναμένεται να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι Φελτχούιζεν, Εκίθα και Μαντούρο. Φαντάζει δύσκολο να αγωνιστούν οι Αντόνια και Σοάρες, που μόλις πρόσφατα εντάχθηκαν στις προπονήσεις.

Το δείγμα λογικά θα είναι καλύτερο, αφού ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας και ο βαθμός ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών ανεβαίνει. Οι πράσινοι θα προπονηθούν και αύριο στο «Ρέμες» και τα ξημερώματα της Τετάρτης θα επιστρέψουν στην Κύπρο. Τα «αποκαλυπτήρια» θα γίνουν το Σάββατο στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, στο ΓΣΠ (19:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ