aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚλείνει φιλικό για την Κυριακή!

Κλείνει φιλικό για την Κυριακή!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το πάλεψαν στην Ομόνοια για την κάθοδο ομάδας από το εξωτερικό για φιλικό παιχνίδι, όμως η προσπάθειά τους δεν απέδωσε. Παρόλο που έγιναν επαφές με ιταλική ομάδα, τελικά ναυάγησαν κυρίως λόγω πτήσεων αφού θα έπρεπε να γίνει ταξίδι – αστραπή. Για τον ίδιο λόγο δεν προχώρησε μια περίπτωση με ομάδα από την Ελλάδα, γι’ αυτό και έγινε κίνηση για διευθέτηση φιλικού αγώνα με τον Ερμή.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι προχωρημένες και εντός της ημέρας αναμένεται να επισημοποιηθεί και να ανακοινωθούν λεπτομέρειες. Όπως πληροφορούμαστε, ο αγώνας εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί αργά το απόγευμα της Κυριακής και πιθανότατα να φιλοξενηθεί στο ΓΣΠ. Ως γνωστόν και η ομάδα της Αραδίππου δεν έχει υποχρέωση την πρώτη αγωνιστική αφού αναβλήθηκε ο αγώνας της με τον ΑΠΟΕΛ. Ακόμη, η προσπάθεια για ταξίδι της ομάδας στο εξωτερικό, σε γειτονική χώρα, δεν έχει εγκαταλειφθεί και όλα είναι πιθανά.

Ως γνωστόν, ο Μπλάτι Τουρέ τέθηκε εκτός πλάνου του προπονητή και ενημερώθηκε γι’ αυτή την εξέλιξη ο εκπρόσωπός του, που είναι σε αναζήτηση ομάδας για να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ