aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚλείνει Αραούχο και άλλους τρεις

Κλείνει Αραούχο και άλλους τρεις

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Εξελίξεις άμεσα, ακόμη και σήμερα, ενδέχεται να προκύψουν στην Ομόνοια στο μετεγγραφικό τοπίο. Οι συζητήσεις με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους προχώρησαν αρκετά και είναι θέμα χρόνου να υλοποιηθούν οι επόμενες κινήσεις των πρασίνων. Μετά τον Μαμαντού Καντέ, που ανακοινώθηκε, η Ομόνοια είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Τζαϊλσον Αραούχο αφού φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί κάποια εμπόδια που αφορούσαν σε όρους στο συμβόλαιο του δεξιού μπακ, ενώ έπονται εντός της εβδομάδας άλλες 2-3 μετεγγραφές.

Οι περιπτώσεις τερματοφύλακα, κεντρικού αμυντικού και επιτελικού μέσου έχουν προχωρήσει και σύντομα αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις, δηλαδή οριστική συμφωνία και υπογραφή συμβολαίου. Για τον «άσο» ο Ρομάν Σαλάν είναι πρώτος στη λίστα, ενώ «παίζει» και το όνομα Πολωνού και Λατινοαμερικάνου. Όσον αφορά στο «δεκάρι», ο Ρούι Πέδρο είναι ο νούμερο ένα στόχος και από τη στιγμή που η ΤΣΣΚΑ δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του, όπως προνοούσε ειδικός όρος, και είναι ελεύθερος.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου στόχευσε σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, έθεσε σειρά προτεραιότητα και αναλόγως κινείται για να αποσπάσει την υπογραφή τους. Σε συνεννόηση πάντα με τη διοίκηση και κυρίως τον πρόεδρο, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα επιδιώξει την υλοποίηση κάποιων μετεγγραφών. Οι διοικούντες μέσω ενεργειών τους έβαλαν στο ταμείο τους ένα σεβαστό ποσό, που θα καταβληθεί ως προκαταβολή σε ποδοσφαιριστές για να αποσπάσουν την υπογραφή τους.

Το γεγονός αυτό, η ανακοίνωση μετεγγραφών δηλαδή, αναμένεται να συμβάλει θετικά και στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας. Και στην Ομόνοια δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σ’ αυτό τον τομέα, αφού η εισροή χρήματος στο ταμείο του σωματείο είναι αναγκαία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ