aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚλάφουριτς: «Θα είναι τεράστια έκπληξη αν προκριθεί η Ομόνοια - δίνω 80% στη Ντιναμό να...

Κλάφουριτς: «Θα είναι τεράστια έκπληξη αν προκριθεί η Ομόνοια – δίνω 80% στη Ντιναμό να περάσει»

Τεράστια έκπληξη τόνισε πως θα είναι αν τελικά η Ομόνοια πάρει την πρόκριση επί της Ντιναμό, ο πρώην προπονητής του Εθνικού Άχνας Ντιν Κλάφουριτς, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM. Ανέφρε παράλληλα, πως δίνει 80% στη Ντιναμό να πάρει την πρόκριση και 20% στην Ομόνοια.

Όσα δήλωσε ο Ντιν Κλάφουριτς:

Είναι το φαβορί η Ντιναμό; «Σίγουρα, είναι η καλύτερη ομάδα της Κροατίας τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει πολύ καλό προπονητή και καλούς ποδοσφαιριστές, άρα έχει τον πρώτο λόγο να προκριθεί, παρόλο που οι «πράσινοι» μπορούν να κάνουν την έκπληξη, εάν εμφανιστεί ανέτοιμη».

Ποσοστά πρόκρισης: «Όλα είναι δυνατά, όμως η έκπληξη θα είναι τεράστια εάν περάσει η Ομόνοια από αυτό το ζευγάρι των προκριματικών του Champions League. Προσωπικά δίνω 80% για τη Ντινάμο, και 20% για την Ομόνοια».

Το χαρακτηριστικό της Ντιναμό και ποιους πρέπει να προσέξει η Ομόνοια; «Η Ντιναμό παίζει επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο με καλό προπονητή στον πάγκο. Η ομάδα διαθέτει εμπειρία και ενθουσιασμό. Στο δυναμικό της έχει εξαιρετικούς παίκτες, όπως οι Αντέμι, Λιβάκοβιτς και Γκαβράνοβιτς. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα, δίχως αμφιβολία, και καλείται να περάσει στην επόμενη φάση».

Ο κόσμος στο Μάξιμιρ; «Οι συνθήκες είναι καλές αυτό το διάστημα. Το στάδιο είναι ανοικτό για όσους έχουν τα απαραίτητα έγγραφα λόγω του Covid-19. Περιμένω κοντά στους 5.000 με 10.000 φιλάθλους, όμως δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά».

Για το νέο παίκτη της Ομόνοιας που ήρθε δανεικός από τη Ντιναμό: «Τον ξέρω τον Ατιέμγουεν, είναι καλός παίκτης, παίζει σε πολλές θέσεις με επιτυχία. Διαθέτει τεχνική με τη μπάλα, και μπορεί να απειλήσει επιθετικά, με οποιονδήποτε τρόπο, αφού σκοράρει με συχνότητα. Προσωπικά, έχω μεγάλο σεβασμό για την Ομόνοια και τον Μπεργκ, και περιμένω δυνατά παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League».

Ποιον υποστηρίζει απόψε; «Είμαι με το πλευρό της Ντιναμό, μιας και μιλάμε για την ομάδα της Κροατίας, είναι φυσιολογικό, όπως και σεις, υποστηρίζετε την Ομόνοια. Παρόλα αυτά, εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια».

Για τις καιρικές συνθήκες στη ρεβάνς: «Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για το σύνολο από το Ζάγκρεμπ. Στην Κροατία έχουμε αρκετή ζέστη επίσης, άρα έχουμε συνηθίσει. Ο προπονητής της ομάδας μίλησε μαζί μου, και του είπα, όσα πρέπει να περιμένει, όσον αφορά το κλίμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ