aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚλάφουριτς: «Εξαιρετικό, φανταστικό να κερδίζεις την Ομόνοια»

Κλάφουριτς: «Εξαιρετικό, φανταστικό να κερδίζεις την Ομόνοια»

Ο τεχνικός του Εθνικού Άχνας, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της μεγάλης επιτυχίας (2-1) επί της Ομόνοιας, εξέφρασε την χαρά του, συγχάρηκε τους παίκτες του και τόνισε π0ως η νίκη ήλθε σε μία άσχημη περίοδο από θέμα ψυχολογίας.

Αναλυτικά: «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και είμαι περήφανος γι’ αυτούς που κατάφεραν να κερδίσουν σε μία περίοδο όπου η ψυχολογία μας ήταν άσχημη. Είναι εξαιρετικό, φανταστικό να κερδίζεις μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια που διαθέτει παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου.  Τελευταία η ομάδα δεν έπαιζε καλά ειδικά απέναντι στην Πάφο, σήμερα όμως ήρθαμε εδώ όχι για να αμυνθούμε, αλλά για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε βαθμολογικό όφελος. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια».

Για το αν πιστεύει ότι η πίεση που είχε η Ομόνοια  βοήθησε ώστε να έλθει η νίκη είπε: «Είναι πολλοί οι παράγοντες που οδήγησαν στη νίκη την ομάδα μου. Η Ομόνοια ξεκίνησε να παίζει από χθες αφού ήξερε τ’ αποτελέσματα των ανταγωνιστών της. Εκείνοι είχαν την πίεση. Εμείς ήρθαμε χωρίς καμιά πίεση. Υπήρχαν τακτικές από μας στο αμυντικό κομμάτι αλλά είναι πολλοί επίσης παράγοντες που κρίνουν μια νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ