aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚίτσος για Άρη: «Να είμαστε σοβαροί, δεν είμαστε εδώ για να δώσουμε σε κανένα τίποτα»

Κίτσος για Άρη: «Να είμαστε σοβαροί, δεν είμαστε εδώ για να δώσουμε σε κανένα τίποτα»

Δηλώσεις στην κάμερα της Ομόνοιας παραχώρησε ο Φώτης Κίτσος με αφορμή το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη, το οποίο χαρακτήρισε σημαντικό λίγες μόνο ημέρες πριν τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ. Εξέφρασε παράλληλα την πίστη του για κατάκτηση του τροπαίου.

Όσα δήλωσε ο Φώτης Κίτσος:

Εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Άρη για το πρωτάθλημα. Ποιές είναι οι πρώτες σου σκέψεις για το πως θα είναι αυτό το παιχνίδι; «Σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί είναι το παιχνίδι πριν τον τελικό μας οπότε πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε εδώ να δώσουμε σε κανένα τίποτα και είναι μια προετοιμασία για τον τελικό για να είμαστε όλοι έτοιμοι».

Η ομάδα ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι με την Πάφο FC πάλεψε πολύ, προσπάθησε πάρα πολύ. Πιστεύεις είναι σημεία «κλειδιά» για να πάρουμε αποτέλεσμα το Σάββατο; «Σίγουρα, εννοείται αυτό. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Πάφο FC, είχαμε και τον κόσμο μας που εννοείται μας βοήθησε πάρα πολύ, αλλά έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε σαν ομάδα κι αυτό θα πάμε να κάνουμε και το Σάββατο».

Βλέπουμε την ομάδα παρά το ότι δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο στο πρωτάθλημα να μην παρατά τα παιχνίδια, προσπαθεί σε όλα. Ίσως είναι κι αυτό το πνεύμα που υπάρχει στην ομάδα; Αυτή είναι η ουσία; «Σίγουρα είναι αυτό. Πιστεύουμε πολύ, πιστεύουμε και στην ομάδα μας και ότι μπορούμε να πάρουμε το κύπελλο γι’αυτό και κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να το δείξουμε, να παίξουμε ποδόσφαιρο και βελτιωνόμαστε όσο προχωράει η χρονιά και είμαστε εδώ και θα πάμε να τα δώσουμε όλα στον τελικό κυρίως».

Οι δηλώσεις του Κίτσου στο 08:40 του βίντεο:


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ