aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚίνηση respect από την Ομόνοια

Κίνηση respect από την Ομόνοια

Μία ακόμη πρωτοβουλία ανθρωπιάς πήρε η Ομόνοια, η οποία πλήρως ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στον συνάνθρωπό µας, συνεχίζει τις ανθρωπιστικές της δράσεις.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης αποφάσισε όπως το θεωρείο «24» του σταδίου ΓΣΠ δεν θα πωληθεί, όπως γινόταν σε προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, αλλά θα διατίθεται δωρεάν σε ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων Ανδρέας Δημητρίου, η αρχή θα γίνει στο φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό την μεθεπόμενη Κυριακή.

«Ήδη είμαστε σε επικοινωνία με διάφορους οργανισμούς και ιδρύματα, προκειμένου να καταστεί εφικτό να φιλοξενούμε κόσμο σε κάθε παιχνίδι. Η αρχή θα γίνει στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, προγραμματίζονται και αρκετές άλλες ενέργειες, σε σχέση με την κοινωνική δράση της Ομόνοια Ποδόσφαιρο. Επιπλέον, έγιναν και θα γίνονται ενέργειες που δεν θα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όπως για παράδειγμα τώρα με την περίπτωση στην Ελλάδα», ανέφερε στο «Goal» ο Ανδρέας Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ