aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κίνηση για Ν’ Γκογκ (video)

Επιθετικό ψάχνει ο Αστέρας και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από τη Γαλλία έχει κατατεθεί πρόταση στον 27χρονο Νταβίντ Ν’ Γκογκ -το όνομά του είχε παίξει για την Ομόνοια-, που έχει εξαιρετικό βιογραφικό.

Η απόκτηση στράικερ είναι για τον Αστέρα σημαντική υπόθεση και για αυτό οι άνθρωποί του δουλεύουν επισταμένα για την εξεύρεση μιας ποιοτικής λύσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι Αρκάδες έχουν εντοπίσει τον “εκλεκτό” στο πρόσωπο του Νταβίντ Ν’ Γκογκ. Είναι Γάλλος, γεννημένος την 1η Απριλίου, το 1989.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία έκανε ντεμπούτο το 2006, ενώ το 2008 κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας (δεν έπαιξε στον τελικό απέναντι στη Λανς). Την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 τον απέκτησε η Λίβερπουλ, στην οποία έμεινε μέχρι το 2011, παίζοντας σε 63 ματς (είχε και 9 γκολ). Ακολούθησε η Μπόλτον, με την οποία κατέγραψε 81 εμφανίσεις και 14 γκολ την τριετία 2011-2014.

Στις 27 Ιανουαρίου 2014 ο 27χρονος Γάλλος στράικερ υπέγραψε στη Σουόνσι για ένα χρόνο, αλλά αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια. Την 1η Σεπτεμβρίου 2014 επέστρεψε στη χώρα του, υπογράφοντας στη Ρεμς, αφήνοντας την Αγγλία ύστερα από έξι χρόνια. Στον γαλλικό σύλλογο αγωνίστηκε έως και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με απολογισμό 41 παιχνίδια και 10 τέρματα.

Είναι διεθνής με τις μικρές ηλικιακά Εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Ο πατέρας του είναι Καμερουνέζος και η μητέρα του Γαλλίδα. Είναι, μάλιστα, ξάδερφος του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Ν’ Γκογκ, που έχει ύψος 1.90, μελετά την πρόταση του Αστέρα και καλείται να αποφασίσει για το αν την κάνει αποδεκτή, ή όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ