aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚινήσεις που θα πρέπει να την αλλάξουν

Κινήσεις που θα πρέπει να την αλλάξουν

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πρόβλημα, όχι μόνο στην άμυνα αλλά στην όλη μεσοαμυντική συμπεριφορά της, παρουσίασε η Ομόνοια στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Φάνηκε ξεκάθαρα κενό στη μεσαία γραμμή, αλλά και στο κέντρο της άμυνας. Λάθη έγιναν και στο δεξί άκρο.

Το γεγονός αυτό υποχρεώνει τον Νίκο Νταμπίζα (φωτό) να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις, με την προσθήκη ποδοσφαιριστών, προσδοκώντας σε αλλαγή της εικόνας. Τουλάχιστον θα επιχειρήσει να εντάξει στο ρόστερ δύο ποδοσφαιριστές, ανασταλτικό μέσο και κεντρικό αμυντικό, χωρίς να αποκλείεται και επιπλέον κίνηση με δεξί μπακ, εφόσον προκύψει αποχώρηση. Ενδεχομένως η μια κίνηση στην άμυνα να αφορά σε πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή, που να μπορεί δηλαδή να καλύψει και θέση ως στόπερ αλλά και αυτή του δεξιού μπακ.

Στην Ομόνοια θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά, κάτι που επιβάλλει υπομονή και σωστούς χειρισμούς. Γι’ αυτό ίσως πάρει λίγο παραπάνω χρόνο για την υλοποίησή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ