aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚίκο: «Τα κλειδιά για τη νίκη στο Τσίρειο»

Κίκο: «Τα κλειδιά για τη νίκη στο Τσίρειο»

Ο Κίκο μίλησε στην κάμερα της Ομόνοιας για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Αναφέρθηκε στα κλειδιά για να έρθει η νίκη, για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο ρόστερ, ενώ έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του «τριφυλλιού».

Πώς περιμένεις τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ;
Περιμένω έναν δύσκολο αγώνα για εμάς, γιατί η ΑΕΛ έδειξε ότι είναι καλή ομάδα. Μπορεί φέτος να μην έχει τόσο καλά αποτελέσματα, αλλά πέρσι έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και μας δημιούργησε αρκετές δυσκολίες σε όλα τα παιχνίδια. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι.

Ποια πιστεύεις θα είναι τα κλειδιά για να κερδίσουμε;
Τα κλειδιά είναι να συνεχίσουμε τη δική μας δουλειά, όπως κάναμε στα τελευταία παιχνίδια. Να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας και το επιθετικό παιχνίδι που παίξαμε στα τελευταία παιχνίδια και να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο.

Η ομάδα έδειξε ότι έχει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο. Ποιο είναι το σχόλιο σου;
Ναι, είναι η αλήθεια. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Στην προπόνηση όλοι οι παίκτες δουλεύουν πολύ σκληρά και αυτό είναι καλό γιατί δημιουργεί ανταγωνισμό στην ομάδα. Είναι καλύτερο για τους παίκτες που αρχίζουν το παιχνίδι ή βρίσκονται στην ενδεκάδα γιατί όταν δουλεύεις σκληρά είναι καλύτερο… στην προπόνηση.

Η ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ήταν εντυπωσιακή και αυτήν την εβδομάδα έχουμε ένα εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΛ. Ποιο είναι το μήνυμα σου;
Να συνεχίσουν αυτήν τη φανταστική υποστήριξη όπως κάνουν σε όλα τα παιχνίδια. Το είδαμε και στην τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο γιατί θα κάνουμε τα πάντα για να είναι χαρούμενοι στο τέλος.

Δείτε όσα δήλωσε ο Πορτογάλος αριστερός μπακ των πρασίνων:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ