aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑKίκο: Οι δύο λόγοι για τους οποίους επέλεξε την Ομόνοια (video)

Kίκο: Οι δύο λόγοι για τους οποίους επέλεξε την Ομόνοια (video)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας παραχώρησε ο Κίκο. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός λίγες μέρες μετά το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των πρασίνων στο φιλικό με τη Δόξα μίλησε στο επίσημο κανάλι του τριφυλλιού και χαρακτήρισε πρόκληση τη μετεγγραφή του στην Ομόνοια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήρθα συνάντησα ένα δεμένο σύνολο που είναι σαν μία οικογένεια. Εντός των αποδυτηρίων νιώθω πολύ άνετος και είμαι πολύ χαρούμενος», είπε αρχικά.

Ποιοι ήταν οι κύριοι λόγοι που σε έκαναν να αποδεχθείς την πρόταση της Ομόνοιας; «Είναι μία πρόκληση για εμένα και επειδή η Ομόνοια είναι μία μεγάλη ομάδα. Μου αρέσουν οι μεγάλες προκλήσεις επειδή γνωρίζω πως έχουμε πολλά παιχνίδια αυτή τη σεζόν και είναι μια καλή ευκαιρία να παρουσιαστώ δυνατός».

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» με τον Κανού που ήταν στην Ομόνοια, πήρε και Λαγκάμπα!

Μίλησες με τον κ. Μπεργκ πριν τη μετεγγραφή σου; «Ναι, μίλησα προηγουμένως και άκουσα αυτά που μου είπε. Είμαι πολύ χαρούμενος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ.

Η ομάδα μας πάντα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα και σε όλες τις διοργανώσεις. Πώς νιώθεις γι’ αυτό; «Σίγουρα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς και θα παλέψουμε για όλα. Έχουμε μια δυνατή ομάδα και μπορούμε να παλέψουμε για οποιονδήποτε στόχο της ομάδας».

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση της Ομόνοιας στον Πάβλοβιτς, ο λόγος που την απέρριψε!»

Έχουμε δώσει το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι. Ποιο είναι το σχόλιο σου για το παιχνίδι και την προετοιμασία; «Είναι το πρώτο μου παιχνίδι με τη φανέλα της Ομόνοιας. Για μένα είναι νέοι συμπαίκτες και νέα ρουτίνα. Αυτή τη βδομάδα προσπάθησα να ενταχθώ σε μία νέα ρουτίνα και στην ομάδα και ελπίζω να γίνομαι καλύτερος κάθε βδομάδα».

Ποιο είναι το μήνυμα σου προς τον κόσμο της Ομόνοιας; «Το μήνυμά μου στον κόσμο είναι να μείνουν κοντά, να υποστηρίξουν την ομάδα γιατί σίγουρα θα παλέψουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ