aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚετσετζόγλου: «Έγινε κρούση στην Ομόνοια για Φαμπιάνο, αλλά κάτι με προβληματίζει»

Κετσετζόγλου: «Έγινε κρούση στην Ομόνοια για Φαμπιάνο, αλλά κάτι με προβληματίζει»

Υπαρκτό είναι για την ΑΕΚ Αθηνών το θέμα του Φαμπιάνο, το οποίο βρέθηκε σήμερα στον… αφρό, όπως ανέφερε ο Ελλαδίτης δημοσιογράφοςΚώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τονίζοντας, ωστόσο, ότι απασχόλησε την περίοδο που έκανε αναζήτηση για τερματοφύλακα η «Ένωση», αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επανέλθει για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα των πρασίνων.

«Όταν αποφάσισε η ΑΕΚ να ασχοληθεί με την υπόθεση τερματοφύλακα, ασχολήθηκε και με τον Φαμπιάνο, αλλά ήταν μια υπόθεση που δεν μπόρεσε να προχωρήσει. Έγινε κρούση στην Ομόνοια. Τώρα για το καλοκαίρι υπάρχουν πολλές λύσεις. Είναι εντυπωσιακή η παρουσία του, αλλά κάτι με προβληματίζει. Δεν ξέρω τι. Ίσως το γεγονός ότι παίζει στην Ομόνοια. Ίσως την ξαναδεί την περίπτωση για το καλοκαίρι η ΑΕΚ, αλλά τότε θα υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Τώρα ήταν περιορισμένες. Μπορείς να πάρεις τερματοφύλακα για πρώτο», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στους Βάιο Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ