aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚέρκεζ: «Σήμερα το είδαν και το κατάλαβαν όλοι»

Κέρκεζ: «Σήμερα το είδαν και το κατάλαβαν όλοι»

Ευχαριστημένος με την παρουσία της ΑΕΛ, αλλά απογοητευμένος με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Ομόνοια δήλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων τόνισε ότι με βάση την εικόνα του αγώνα στο Τσίρειο αντιλήφθηκαν όλοι γιατί είναι στην κορυφή της βαθμολογίας η ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Όταν τελειώνει ντέρμπι και δεν χάσεις πρέπει να είσαι ευχαριστημένος, αλλά εγώ και οι παίκτες μου είμαστε λυπημένοι. Μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα. Δεν παίξαμε το καλύτερο που μπορούσαμε, μπορούμε και καλύτερα. Είμαι ευχαριστημένος με τα παιδιά, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούσαμε και καλύτερα. Είναι δύσκολο όταν παίζεις ένα παιχνίδι και ο αντίπαλος παίζει τόσο αμυντικά για τόσο μεγάλο διάστημα.

Ήταν οργανωμένοι πίσω, αλλά βρήκαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και νομίζω έπρεπε να κερδίσουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν άλλαξε τίποτε. Είμαι ικανοποιημένος γιατί βλέπω στα αποδυτήρια παίκτες που δεν είναι ευχαριστημένοι και αυτό σημαίνει ότι κάτι άλλαξε στην ομάδα. Παίξαμε τρία παιχνίδια σε εφτά μέρες. Θέλουμε να ξεκουραστούμε λίγο και να πάμε στον αγώνα με την Ένωση. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και σήμερα όλοι κατάλαβαν βλέποντας το παιχνίδι ότι δεν είμαστε τυχαία πρώτοι. Μπράβο στους παίκτες μου που ακολούθησαν το πλάνο που ήθελα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ