aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚεφάλαιο «Μότα» στην Ομόνοια: Εάν δεν πέσουν οι υπογραφές…

Κεφάλαιο «Μότα» στην Ομόνοια: Εάν δεν πέσουν οι υπογραφές…

Ο Μάρκο Μότα ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα την Ομόνοια. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, οι πράσινοι «έκοψαν» εισιτήριο στον Ιταλό και ήλθε στην Κύπρο για να πάρει γεύση από τη χώρα μας και όχι μόνο.

Ο 32χρονος άσος από τη στιγμή που αποδέχθηκε να έλθει στην Κύπρο, έδειξε και την πρόθεσή του να συνεχίσει την καριέρα του στους πράσινους, έστω κι αν διατηρεί συμβόλαιο με την Αλμερία, όπου αγωνιζόταν στην περσινή σεζόν. Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, εάν δεν πέσουν οι υπογραφές.

Διαβάστε επίσης: Ο Μότα και τα άλλα ηχηρά «χτυπήματα»

Την ίδια ώρα, ο ισπανικός σύλλογος δείχνει να υπολογίζει τον Μότα, όπως φαίνεται κι από ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «lavozdealmeria.com», που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Αλμερίας. Τονίζεται ότι, ο Μότα θα είναι με τον νεοαποκτηθέντα Μοντόρο (τον οποίο αγόρασε από τη Σπόρτινγκ Β’) οι δύο επιλογές για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. «Ο Μοντόρο θέλει να αποκτήσει εμπειρίες και να μάθει από τον Ιταλό που ξέρει από στιγμές πίεσης», υπογραμμίζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ