aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚεφάλαιο ενίσχυσης στην Ομόνοια

Κεφάλαιο ενίσχυσης στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η ανάγκη ενίσχυσης της Ομόνοιας, είναι ηλίου φαεινότερη και η απόφαση για προσθήκες είναι ειλημμένη, αφού η αγωνιστική εικόνα της ομάδας κατέδειξε σοβαρές αδυναμίες, κυρίως αμυντικές. Δεν χωρά καν συζήτηση στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» ότι η ομάδα θα πρέπει να κινηθεί προσεκτικά και με ηρεμία στο χειμερινό μετεγγραφικό παζάρι για να κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Εννοείται πως ταυτόχρονα θα γίνει και ένα ξεσκαρτάρισμα παικτών που δεν έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα, προκειμένου να ανοίξει χώρος για τα νέα πρόσωπα στο «πράσινο» ρόστερ. Στόχος του Πάμπου Χριστοδούλου και των στενών συνεργατών του είναι οι παίκτες που θα ενταχθούν στο ρόστερ από τον Ιανουάριο να είναι σε θέση να μπουν άμεσα στο… πετσί της ομάδας και να είναι σε θέση να βοηθήσουν το συντομότερο δυνατό. Ήδη η τεχνική ηγεσία έχει εντοπίσει κάποιες περιπτώσεις και τις αξιολογεί προσεκτικά, πριν αρχίσει τις επαφές μαζί τους για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Σε ό,τι αφορά στις θέσεις που θα ενισχυθεί στην προσεχή μετεγγραφική περίοδο η Ομόνοια, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας στο «Goal», οι πρωτευουσιάνοι έχουν ήδη αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός ανασταλτικού μέσου και ενός επιτελικού μέσου, ενώ η εξέλιξη που παρατηρείται στην περίπτωση του Κάι, τους υποχρεώνει να… πάνε και για κεντρικό αμυντικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ