aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚαζάνι που βράζει η Ομόνοια

Καζάνι που βράζει η Ομόνοια

Ήταν που ήταν τεταμένο το κλίμα στην Ομόνοια ήρθε η βαριά ήττα από την Ανόρθωση με 1-4 και η τραγική εμφάνιση της ομάδας, στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι, να ρίξει λάδι στη φωτιά. Η Ομόνοια μοιάζει με καζάνι που βράζει, με τους φίλους της ομάδας να πνέουν τα μένεα κατά της διοίκησης και απαιτούν την παραίτηση Σίμου Ταραπουλούζη και Γιανίκ Φερέρα, οι οποίοι έχουν ευθύνη λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από την κριτική δεν ξεφεύγει κανείς. Τα περισσότερα πυρά στρέφονται προς τον πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου, στον οποίοι επιρρίπτονται ευθύνες για το γεγονός ότι όχι μόνο δεν ενισχύθηκε η ομάδα, αλλά αποδυναμώθηκε με την πώληση του Μπρούνο Φελίπε. Επιπλέον, η σιγή ιχθύος τόσο του ιδίου όσο και της διοίκησης του Σωματείου σχετικά με τη συμφωνία διαχείρισης γεννά  ερωτηματικά και προκαλεί αναστάτωση στις τάξεις του κόσμου.

Η παρουσία της ομάδας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και η βαριά ήττα από την Ανόρθωση αποτέλεσε άλλο ένα ηχηρό χαστούκι για το «τριφύλλι». Ο Γιανίκ Φερέρα σε ερώτηση για το μερίδιο της ευθύνης του ούτε λίγο, ούτε πολύ ανέφερε πως «ακόμα και ο Κλοπ ή ο Γκουαρδιόλα να ήταν στον πάγκο της Ομόνοιας δεν θα μπορούσαν να έκαναν κάτι σήμερα». Ο Βέλγος προπονητής υπεραμύνθηκε των επιλογών του και δήλωσε απορημένος για τον τρόπο συμπεριφοράς των παικτών του!

Μετά τη δεύτερη τεσσάρα επί θητείας του (προηγήθηκε η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ) ο Φερέρα αποτελεί κόκκινο πανί για τους Ομονοιάτες και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις του Σταύρου Παπασταύρου, ο οποίος τους τελευταίους μήνες δεν θυμίζει τον ηγέτη που ήταν μπροστάρης στις κρίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ