aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚατσουρίδης: «Θετικό βήμα με τον Πάμπο, διαθέτει χαρίσματα»

Κατσουρίδης: «Θετικό βήμα με τον Πάμπο, διαθέτει χαρίσματα»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Χατζηχριστοδούλου («Προσωπογραφίες») στον Active (107.4 & 102.5) ήταν το περασμένο Σάββατο ο Νίκος Κατσουρίδης (κάντε κλικ εδώ), πρώην βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ.

Ως υποστηρικτής της Ομόνοιας και άνθρωπος με ισχυρή άποψη, ο κ. Κατσουρίδης δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην ομάδα του, κάνοντας και αναφορά για τον Πάμπο Χριστοδούλου και στους στόχους που κατά την άποψη του πρέπει να τίθενται ανάλογα με την κατάσταση στην ομάδα.

«Δεν είναι σωστό να μπαίνουν στόχοι που δεν μπορούν να επιτευχθούν από τη στιγμή που γίνεται οικονομική εξυγίανση. Αν αρχίσεις και ολοκληρώσεις μία σεζόν πολύ καλύτερα από όσο ήλπιζες, τότε ναι, μπορείς να πεις πως πάς για το κάτι παραπάνω στην επόμενη περίοδο. Διότι όταν αρχίσεις με υψηλούς στόχους και δεν τα καταφέρνεις, η απογοήτευση είναι μεγάλη, ο κόσμος μειώνεται και επικρατεί απαισιοδοξία για το μέλλον. Για μια ομάδα όπως η Ομόνοια, με κάθε αποτυχημένη σεζόν επέρχεται κομφούζιο λόγω της τεράστιας μάζας του κόσμου της. Επειδή στο μυαλό του κάθε Ομονοιάτη, επικρατεί η άποψη πως αντικειμενικά πάντα μπορεί για καλύτερη παρουσία η ομάδα», είπε.

Αναφερόμενος στη νέα τάξη πραγμάτων και στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πάμπο Χριστοδούλου, ο κ. Κατσουρίδης είπε: «Υιοθετώ πως υπάρχει θέληση για να ανακάμψει η Ομόνοια. Αλίμονο όταν είσαι στην Ομόνοια να μην μπορείς να το αναδείξεις αυτό. Η πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου αποτελεί θετικό βήμα τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Οι ομάδες που προπόνησε έδειξαν έντονη αγωνιστικότητα και πάθος. Αυτό είναι απαραίτητο στην Ομόνοια. Το πάθος και η ψυχή ήταν στοιχεία που της έλειψαν τα τελευταία χρόνια. Ο Χριστοδούλου έχει και την ικανότητα να το μεταδώσει αυτό στους παίκτες που είναι καθοριστικό στοιχείο.  Δέστε την παρουσία του Απόλλωνα όταν ανέλαβε ο Σωφρόνης Αυγουστή που επίσης εμφύσησε το πάθος του στους παίκτες».

«Ένα άλλο στοιχείο  είναι ότι είναι επιτυχημένος σε όλη του τη σταδιοδρομία, όσον αφορά στην επιλογή ποδοσφαιριστών. Βέβαια ξεκινά με μία δυσκολία. Η απώλεια της συμμετοχής στην Ευρώπη, ισοδυναμεί με απώλεια εισοδήματος που θα προστίθετο στον προϋπολογισμό για να γίνουν καλύτερες μετεγγραφές από αυτές που είναι σε θέση να κάνει η Ομόνοια αυτή τη στιγμή ως μη συμμετέχουσα στην Ευρώπη. Η βούληση της διοίκησης και η παρουσία του προπονητή δημιουργούν την προϋπόθεση για ένα καλύτερο “αύριο”», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Από εκεί και πέρα πρέπει να αξιοποιήσει η διοίκηση όλα τα θετικά στοιχεία που έχει υπέρ της τη δεδομένη στιγμή και δεν είναι μόνο το αγωνιστικό μέρος και τα 90λεπτα. Είναι και τα αποδυτήρια, η όλη προετοιμασία και το πώς σε χειρίζονται οι διάφοροι θεσμοί. Η Ομόνοια χρειάζεται σεβασμό και αντικειμενικότητα από όλους εντός και εκτός γηπέδου, όπως τον έχουν όλες οι μεγάλες ομάδες. Εκείνος που έχει τη μεγαλύτερη δύναμη τυγχάνει και μεγαλύτερου σεβασμού από όλους τους θεσμούς. Γι’ αυτό χρειάζεται μία δυνατή η Ομόνοια που θα τη σέβονται όλοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ