aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΚάθετος ο Μπεργκ: «Δεν συμμερίζομαι αυτήν την άποψη!»

Κάθετος ο Μπεργκ: «Δεν συμμερίζομαι αυτήν την άποψη!»

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας για το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αναφέρθηκε στον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, απάντησε στο ερώτημα αν η ομάδα του είναι φαβορί για τον τίτλο και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη του.

Τρίτο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ στη φετινή σεζόν. Περιμένετε παρόμοιο παιχνίδι όπως τα δύο προηγούμενα; «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα στη φετινή σεζόν. Βρίσκονται στην πρώτη εξάδα, είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας και έχουν πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να αποδώσουμε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Η ΑΕΚ δεν είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Πιστεύετε πώς το γεγονός αυτό θα διαδραματίσει κάποιο ρόλο στο παιχνίδι; «Όχι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη μας απέναντι στην ΑΕΛ. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε στο ίδιο επίπεδο και απέναντι στην ΑΕΚ».

Μετά τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ χαρακτηρίσατε πολύ καλή την εμφάνιση της ομάδας και μία από τις καλύτερες της σεζόν. Τι είναι αυτά που κρατάτε από το τελευταίο παιχνίδι; «Πράγματι ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση και κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο. Ήμασταν συμπαγείς αμυντικά, ήμασταν πολύ καλοί επιθετικά. Οι παίκτες έβγαλαν ενέργεια, είχαν κουράγιο, είχαν σωστή νοοτροπία, χαρακτήρα και μπορούσαν να βρουν τη λύση σε κάθε δύσκολη στιγμή. Ακόμη και σε περιπτώσεις που υπήρχε πίεση, λειτούργησαν σωστά και στο τέλος πήραμε τη νίκη».

Όλοι πιστεύουν ότι είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ποια η άποψη σας για αυτό το γεγονός; «Δεν συμμερίζομαι αυτήν την άποψη. Δεν υπάρχουν φαβορί αυτή τη στιγμή. Οι αποστάσεις είναι μικρές και όλοι είμαστε κοντά. Απομένουν ακόμη επτά παιχνίδια, δηλαδή 21 βαθμοί και όλα είναι ανοιχτά. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και ακόμη τίποτα δεν τελείωσε. Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και επικεντρωνόμαστε μόνο στο επόμενο παιχνίδι που είναι απέναντι στην ΑΕΚ. Δεν είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου».

Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος μετά τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ και περήφανος για την εμφάνιση της ομάδας. Ποιο είναι το μήνυμα σας; «Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε δύσκολες μέρες μετά το αποκλεισμό στο κύπελλο από τον ΑΠΟΕΛ. Θέλαμε πολύ να προκριθούμε, αλλά για τους λόγους που ανέφερα ξανά δεν μπορούσαμε να αγωνιστούν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές και στο παιχνίδι κυπέλλου και σε αυτό του πρωταθλήματος. Μας άρεσε όμως πάρα πολύ η στήριξη του κόσμου μας ακόμη και μετά το στραβό αποτέλεσμα. Ήρθαν στην προπόνηση, παρά την απογοήτευση και υποστήριξαν τους ποδοσφαιριστές και αυτό λειτούργησε πολύ θετικά. Ήταν πολύ ωραίο που τους είδαμε και πάλι από κοντά, αφού στο γήπεδο δυστυχώς δεν μπορούν να έρθουν. Το εκτιμούμε πάρα πολύ αυτό. Βοήθησε τους ποδοσφαιριστές, έκανε καλό στην ομάδα και ήταν ένας από τους λόγους που μας οδήγησε στη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ