aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Καθάρισαν» οι Κλαρκ, Κατσαντώνης, Κακουλλής

«Καθάρισαν» οι Κλαρκ, Κατσαντώνης, Κακουλλής

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το μόνο που δεν ενδιέφερε τον Πάμπο Χριστοδούλου στη σημερινή (1/9) φιλική αναμέτρηση της Ομόνοιας κόντρα στην Καρμιώτισσα (4-1) στο Κοινοτικό στάδιο Πολεμιδιών ήταν το αποτέλεσμα. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ήθελε να δει κυρίως τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και αυτούς που προορίζει για βασικούς οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά σε προηγούμενα φιλικά για διάφορους λόγους. Γι’ αυτό άλλωστε αποφάσισε να αφήσει και εκτός αποστολής παίκτες όπως Ντάρμπισαϊρ Λόπες, Ζαρκίνιο, Μαδούρο και Κανού.

Υπό αυτή την έννοια, η εικόνα της Ομόνοιας ήταν καλή σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκαν κυρίως ρεζέρβες. Αν και οι πράσινοι βρέθηκαν νωρίς πίσω σκορ από το γκολ ενός παλιού γνώριμου, του Μούσα Μγκούνι (10’), ισοφάρισαν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Μπρέεβελντ (45’), που ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης και πήραν τη νίκη με τρία γκολ στο δεύτερο 45λεπτο, από τους Κλαρκ (55’), Κατσαντώνη (72’) και Κακουλλή (86’).

OMONOIA: Φελτχούιζεν (46’ Αντωνίου), Αραούζο (84’ Κακουλλής), Εκίθα (87’ Κώστα), Φραγκέσκου, Καντέ (84’ Ιακώβου), Τζιωνής (87’ Γαβριήλ), Μπρέεβελντ, Κλαρκ (67’ Κακουλλής), Φιλιώτης, Παναγή (46’ Χριστοφόρου), Κατσαντώνης (84’ Ποντικός).

*Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα «Omonoianews.com».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ